DARP
Moment de la jornada
El Port de Tarragona va acollir ahir la jornada de sinèrgies empresarials entre les empreses participants en el projecte CoMeDPro, punt de trobada entre empreses dels sectors de l’oli d’oliva i vi i altres sectors convidats amb l’objectiu d’establir contactes professionals i comercials fructífers.
 
L’esdeveniment va ser inaugurat pel director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Joan Girona,  acompanyat de la subdirectora general d’Indústries i Qualitat Agroalimentàries, Mireia Medina, i director dels Serveis Territorials de Tarragona, Antón Ballvé.
 
La trobada va comptar amb dos conferenciants vinculats al món de l’oli d’oliva, el vi i el turisme: el President del Consell Empresarial de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, Raimon Olivella; i el Fundador de Vinexus, Carles Mera.
 
L’esdeveniment es va caracteritzar per l’organització d’agendes personals de reunions cronometrades dotant als participants d’uns dorsals identificatius per localitzar-se entre ells en tot moment, fet que va permetre el desenvolupament de reunions d’elevada productivitat.
 
L’equip tècnic del projecte del Departament d’Agricultura i l’equip de Getting contacts varen ser els responsables de la dinamització de les reunions entre les més de 40 empreses participants, amb les que es va imprimir un ritme força dinàmic amb una durada de 10 minuts de mitjana per reunió.