Altres acords del Govern

Altres acords del Govern

query_builder   1 març 2016 15:28

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern


 
Supressió del Programa per a la definició i l’assessorament de la implementació d’un nou model d’administració tributària de Catalunya
 
El Govern ha aprovat suprimir el Programa per a la definició i l’assessorament de la implementació d’un nou model d’administració tributària de Catalunya, en considerar que ja s’ha assolit la finalitat per a la qual es va crear.
 
El Programa tenia com a objectiu preparar i donar impuls al disseny d’una estructura administrativa que permeti la gestió, liquidació, recaptació, inspecció i revisió de tots els impostos i altres tributs que s’apliquen a Catalunya.
Adscrit al Departament de la Presidència, el Programa es va crear per Acord del Govern de data 16 d’abril de 2013, en compliment del mandat del Parlament de Catalunya de 23 de gener de 2013 d’aprofundir en el desenvolupament de les estructures d’estat bàsiques que cal tenir a punt en el context d’un nou escenari polític.
 
Despesa pluriennal per a l’elaboració de l’Enquesta de Salut de Catalunya (ESCA)
 
El Govern ha autoritzat el Departament de Salut a realitzar despeses amb càrrec a pressupostos d’exercicis futurs per a la realització de l’Enquesta de Salut de Catalunya (ESCA). La despesa es distribueix en cinc anualitats des del 2016 fins al 2020 i ascendeix a un total d’1.199.999,97 euros. En concret, servirà per a l’elaboració del treball de camp i explotació de les dades de l’enquesta.
Les enquestes de salut de Catalunya són un instrument del Departament de Salut que aporta informació poblacional rellevant per a l'establiment i les avaluacions de la política sanitària explicitades en el Pla de salut de Catalunya.
A partir de la realització d'entrevistes domiciliàries, l’ESCA obté informació sobre l'estat de salut, els estils de vida i l’ús dels serveis sanitaris de la població de Catalunya.
L'ESCA és una estadística oficial prevista en el Pla estadístic de Catalunya vigent, la qual cosa comporta una garantia de confidencialitat de les dades, que es troben emparades pel secret estadístic.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined