Jordi Bedmar

Primera reunió del consell assessor del pla PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles

query_builder   4 març 2020 17:20

event_note Nota de premsa

Primera reunió del consell assessor del pla PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles

Reunió del consell assessor del PROCICAT

El Consell Assessor del Pla de Protecció Civil de Catalunya ( PROCICAT) per emergències associades a malalties transmissibles emergents d’alt risc ha decidit assumir les recomanacions que ha realitzat el Ministeri de Sanitat respecte les competicions esportives i analitzarà cada cas amb la Secretaria General de l’Esport, organitzadors i els ajuntaments implicats. El consell ha estat presidit pel president de la Generalitat, Quim Torra, i també hi han participat els consellers de Salut, Alba Vergés, i d’Interior, Miquel Buch.

El ministeri va decidir ahir, treballat en el marc de les diferents comissions territorials, celebrar a porta tancada aquelles competicions esportives professionals en les quals s’espera una alta presència d’aficionats provinents de les zones de risc del coronavirus, les quatre regions del nord d’Itàlia (Llombardia, el Vèneto, el Piemont, l'Emília-Romanya), Xina, Japó, Corea del Sud, Irán i Singapur.

La resta d’esdeveniments esportius o de competicions no professionals que no tinguin un impacte classificatori i que tinguin a veure amb les zones de risc abans descrites, la recomanació és suspendre-les o aplaçar-les. Aquesta mesura no s’estén a aquelles competicions, tan professionals com no professionals, que estiguin implicades en processos de classificació o rànquings internacionals i que tinguin un impacte reduït pel que fa a número d’aficionats.

1  

Imatges

Reunió del consell assessor del PROCICAT

Reunió del consell assessor del PROCICAT 152

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined