Altres acords

Nomenaments

query_builder   15 setembre 2020 15:23

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Lluís Baulenas i Cases, secretari general del Departament de Cultura

 

Nascut a Caldes de Montbui l’any 1963.

 

És llicenciat en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona i catedràtic de Matemàtiques d’ensenyament secundari. També és diplomat en Funció Gerencial de les Administracions Públiques per ESADE i ha participat en el programa Estratègies d’Innovació i Lideratge per a la Gestió Pública a IESE.

 

Fins ara ocupava el càrrec de secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC). Del 2017 fins el 2018 exercia de secretari general del Departament d’Ensenyament. Anteriorment, el 2016, va ser nomenat director general de Centres Públics.

 

Del 2011 al 2016 va ser director dels Serveis Territorials d’Ensenyament. També ha exercit diferents càrrecs en l’àmbit educatiu: entre 2004 i 2011 va ser inspector d’educació; entre 1992 i 2004 va dirigir l’Institut Ramon Casas i Carbó i, anteriorment, va exercir com a professor de matemàtiques en dos centres educatius de Vic.

 

Ha participat des del 2005 en el projecte per a la millora de la qualitat dels centres educatius, ha estat dinamitzador de xarxes de centres amb pla d’autonomia, ponent en programes de formació inicial per a l’exercici de la funció directiva, i formador de seminaris de suport a la gestió de centres de secundària, en gestió econòmica, acadèmica i administrativa i en planificació estratègica com a model de gestió dels centres educatius.

  

Rosa Tubau Llorià, directora general de Creació, Acció Territorial i Biblioteques del Departament de Cultura

 

Nascuda a Sitges l’any 1967

 

Diplomada en Gestió de l’Administració Pública.

 

Ha estat regidora de Cultura, Festes i Habitatge de l’Ajuntament de Sitges des del 2015 al 2019. Actualment, és regidora a l’Ajuntament del mateix municipi.

 

També ha format part del Patronat del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i ha estat membre del Consell General i la Comissió Executiva del Consorci del Patrimoni de Sitges, entre d’altres organismes vinculats a l’art i la cultura.



Marta Felip Torres directora de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC).
Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública

 

Nascuda a Figueres l’any 1972.

 

És llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració, Postgrau en Gestió Urbanística i en Gestió Local per la UAB i Executive Master in Public Administration  per ESADE.

 

En l’última etapa ha estat secretària general del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya (2018-2020) i alcaldessa de Figueres (2013-2018).

 

Va iniciar la seva carrera professional al Cos de funcionaris d’Administració local amb habilitació de caràcter nacional, exercint com a secretària municipal en diversos ajuntaments catalans. També ha estat professora associada del Departament de Dret públic de la Universitat de Girona (2006-2010) i presidenta del Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers de Girona (2007-2011).

 

 

Montserrat Ribera i Puig, directora de l'Agència Catalana del Consum. Departament d’Empresa i Coneixement  

 

Nascuda a Guardiola de Berguedà l’any 1960.

 

Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona. Diplomada en Fiscalitat i Anàlisi Financer per EADA.

 

La seva trajectòria professional ha estat vinculada al Departament d’Empresa i Coneixement, al capdavant de la direcció de l’Agència Catalana del Consum (ACC) entre el 2016 i el 2018. També ha exercit com a gerent de Coordinació Industrial i com a gerent de les Delegacions Territorials a ACCIÓ, l'Agència per la Competitivitat de l'Empresa de la Conselleria (de 2015 a 2016 i de 2018 fins a l’actualitat). També va ser delegada del Centre d’Informació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM) a les Comarques Centrals (1988 a 2004). Anteriorment, va treballar a l’empresa privada en el sector de les assegurances i serveis (de 1984 a 1988).

 

Ha estat també diputada al Parlament de Catalunya (de 2008 a 2015) i, en l’àmbit territorial, ha estat alcaldessa de Guardiola de Berguedà (de 2003 a 2015) i presidenta del Consell Comarcal del Berguedà (de 1999 a 2008).

 

 

 

Josep Ribas i Seix, secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya del Departament d'Empresa i Coneixement

 

Nascut a Barcelona l’any 1957

 

L’any 1993 es va incorporar a la Direcció General d’Universitats com a subdirector general, on va assumir responsabilitats en els àmbits de la programació universitària i la seva adaptació a l’Espai Europeu d’Educació Superior, del finançament universitari, de la millora de la qualitat acadèmica de les universitats i la transparència dels seus resultats (contractes-programa), en la definició d’un model propi de professorat universitari (Pla Serra-Húnter), i en la internacionalització de les universitats.

 

Va ser nomenat director general d’Universitats entre els anys 2009 i 2010. Actualment, tornava a ocupar el càrrec de subdirector general d’Universitats a la Secretaria d’Universitats i Recerca. És membre de diverses Comissions del Consell Interuniversitari de Catalunya i de diversos patronats i òrgans de govern d’institucions universitàries i de recerca del país.

 

Ribas és metge de professió (1981) i especialista en aparell digestiu (1986). Després d’uns anys de pràctica clínica hospitalària a Barcelona, va compaginar aquesta tasca participant en les primeres estructures de la Generalitat de Catalunya per articular una política pròpia de Recerca, a través de l’Institut d’Estudis Catalans (Llibre Blanc de la Recerca) i posteriorment des del Departament d’Ensenyament i la CIRIT com a Cap del Gabinet Tècnic de Recerca.

 

Diplomat en Desenvolupament Directiu per ESADE i l’EAPC (2001), també és autor de diverses publicacions i ponències sobre política universitària i, prèviament, sobre patologia digestiva i hepàtica a diverses revistes i congressos.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined