Imatge sel sector

L'INCASÒL ven a Alberla Mosi SL una parcel.la industrial del sector El Soler d'Avinyó

query_builder   1 octubre 2020 13:59

event_note Nota de premsa

L'INCASÒL ven a Alberla Mosi SL una parcel.la industrial del sector El Soler d'Avinyó

  • L’empresa preveu invertir 3,5 milions d’euros en ampliar les seves instal·lacions i crear entre 20 i 30 llocs nous de treball
Parcel.la venuda
Parcel.la venuda

L'Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha venut una parcel·la del sector industrial El Soler d’Avinyó (Bages) a l’empresa del sector porcí Alberla Mosi SL. Els terrenys tenen una superfície global de  8.979,98 m² i l’import de l’operació és de 565.108,74 euros.

L’empresa té previst construir-hi una sala d'especejament i un magatzem frigorífic, instal·lacions necessàries per poder desenvolupar la seva activitat a la comarca del Bages. Preveu fer una inversió d’aproximadament tres milions i mig d’euros, en diverses fases i crear  entre 20-30 llocs de treball.

El Soler és un sector d’activitat econòmica situat al sud del municipi d’Avinyó, al nord de la comarca del Bages. El sector té una superfície de 25 hectàrees i les seves parcel·les són a peu de la carretera B-431 que enllaça amb l’Eix Transversal en el tram comprès entre Manresa i Vic.

Es tracta d’un sector consolidat en el que estan instal·lades les empreses Ondara Logística, Productes Ilstant i els arxius oficials de l’Institut Cartogràfic i Geològic. Actualment resta només una parcel.la en comercialització de 13.000m2 de superfície.

1  

Imatges

Imatge del sector

Imatge del sector 12896

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 181