Imatge de la caserna

L'antiga caserna de la Guàrdia Civil de l'Espluga de Francolí acollirà habitatges de lloguer social

query_builder   2 octubre 2020 12:58

event_note Nota de premsa

L'antiga caserna de la Guàrdia Civil de l'Espluga de Francolí acollirà habitatges de lloguer social

 

  • La Comissió territorial d’urbanisme de Tarragona ha aprovat avui la modificació del planejament municipal que possibilitarà la rehabilitació i nou ús de l’edifici
imatge de l'antiga caserna

La Comissió territorial d’urbanisme de Tarragona, presidida pel secretari de l’Agenda Urbana i Territori, Agustí Serra, ha aprovat avui una modificació del planejament municipal de l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà) que possibilitarà la reconversió de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil en habitatges de lloguer social.

 

La caserna, construïda als anys 70, està situada al número 24 del carrer Ermita, i té una alçada de planta baixa i tres plantes més. L’Ajuntament va comprar l’edifici, que ja s’havia destinat a habitatge per a les famílies dels agents del Cos.

 

Ara, el consistori vol destinar una part de la planta baixa a equipaments i la resta, prèvia rehabilitació, a habitatges socials en règim de lloguer. Per aquest motiu, la Comissió ha aprovat definitivament avui el canvi de qualificació urbanística del solar, passant de sistema d’equipaments, seguretat i defensa a habitatge de protecció pública.

1  

Imatges

Imatge

Imatge 98

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 110