Imatge 1

Els Mossos d'Esquadra denuncien dos conductors de furgonetes per portar passatgers a la zona de càrrega al Baix Llobregat

query_builder   2 octubre 2020 16:14

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra denuncien dos conductors de furgonetes per portar passatgers a la zona de càrrega al Baix Llobregat

. Els agents van aturar una de les furgonetes per no respectar una retenció a la Autovia A-2, com a conseqüència d’un accident, i circular pel voral a gran velocitat

. L’altre furgoneta va ser aturada ja que el conductor i un passatger davanter viatjaven sense cinturó de seguretat

Agents de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van denunciar administrativament, dimecres 30 de setembre, dos conductors de dues furgonetes, per portar passatgers a la part reservada a la càrrega a Pallejà i a Sant Feliu de Llobregat.

El primer fet va succeir cap a les 10h, a la Autovia A-2, al terme municipal de Pallejà, quan hi havia una retenció com a conseqüència d’un accident, en sentit Lleida i els agents van observar un vehicle, que circulava a velocitat elevada, pel voral de l’autovia.

Els agents van aconseguir aturar la furgoneta, molt a prop de la sortida de Pallejà on hi ha una benzinera, i van comprovar que el conductor no havia respectat la retenció, motiu pel qual va ser denunciat per conducció temerària.

Així mateix, els agents van comprovar que a la cabina de la furgoneta hi havia quatre ocupants i que a l’interior de la furgoneta, a la zona de càrrega, hi havia tres persones més dormint.

Desprès d’identificar a tots els ocupants, els agents també van denunciar el conductor per portar passatgers a la part del darrera i, quatre dels ocupants, van marxar caminant del lloc.

Només uns minuts més tard, aquest cop a la BV-2001, al terme municipal de Sant Feliu de Llobregat, una altre dotació va aturar una furgoneta i van denunciar el conductor i un dels acompanyants per no dur el cinturó de seguretat i per tenir la Inspecció Técnica de Vehicles caducada.

Tanmateix, els agents van constatar que, a la part davantera, hi viatjaven el conductor i dos acompanyants i, en el moment d’obrir la part posterior per a comprovar la càrrega, van localitzar dues persones més assegudes al terra de la furgoneta.

Davant d’aquest fet, els agents van denunciar el conductor, de nacionalitat romanesa, per portar persones a l’espai reservat per a la càrrega d’una furgoneta.

Els Mossos d’Esquadra recorden que viatjar a les zones no habilitades dels vehicles comporta un greu risc per a la seva seguretat.


Àrea de Comunicació

Sant Feliu de Llobregat, 02 d’octubre de 2020

2  

Imatges

Imatge 1

Imatge 1 370

Imatge 2

Imatge 2 652