GC

El Govern de la Generalitat i el Futbol Club Barcelona es reuneixen per abordar la presència de públic a les instal·lacions esportives del club i la celebració del vot de censura

query_builder   16 octubre 2020 19:08

event_note Nota de premsa

El Govern de la Generalitat i el Futbol Club Barcelona es reuneixen per abordar la presència de públic a les instal·lacions esportives del club i la celebració del vot de censura

Aquest divendres dia 16 d’octubre el Govern de la Generalitat ha mantingut una reunió de treball virtual amb el Futbol Club Barcelona per abordar la possibilitat que en els partits de la competició europea UEFA Champions League hi hagi presència de públic al Camp Nou en el context de la pandèmia de la Covid-19. 

 

En el decurs de la reunió, s’ha acordat la creació d’un grup de treball tècnic coordinat per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física amb presència d’experts dels Departaments de Salut, Interior i Presidència-Esports de la Generalitat de Catalunya i del Futbol Club Barcelona. L’objectiu del grup de treball serà analitzar i validar el protocols elaborats pel club per a possibilitar la presència de públic tant al Camp Nou com al Palau Blaugrana, així com els protocols associats a la celebració del vot de censura i la idoneïtat de les dates previstes en funció de l’evolució de la situació epidemiològica.

 

Tenint en compte que els treballs d’anàlisi i validació d’aquests protocols s’allargaran durant uns dies i el context epidemiològic actual, en el partit de la Champions League previst pel proper dimarts dia 20 d’octubre, que enfrontarà el FC Barcelona amb el Ferencváros TC hongarès, no hi s’habilitarà la presència de públic. Durant la setmana vinent, tampoc s’habilitarà la presència de públic al Palau Blaugrana.

 

Per part del Govern, han assistit a la reunió la secretària general del Departament de la Presidència, Meritxell Masó; el secretari general del Departament de Salut, Marc Ramentol; la secretària general del Departament d’Interior, Beth Abad; el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, i el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, acompanyats de membres dels seus respectius equips. Per part del FC Barcelona, ha encapçalat la delegació el seu director general CEO, Òscar Grau.