Territori i Sostenibilitat millora la connexió entre Muntanyola i Santa Eulàlia de Riuprimer amb Vic

query_builder   16 octubre 2020 19:44

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat millora la connexió entre Muntanyola i Santa Eulàlia de Riuprimer amb Vic

  • A partir de dilluns 19 d’octubre el bus modifica el recorregut en sentit Vic, per tal d’accedir a l’IES Vic

 

  • S’amplia el recorregut en el municipi de Muntanyola

 

  • S’incorpora una nova expedició d’anada i tornada en dies lectius a les 18.00h des de Vic i a les 18.35h des de la zona esportiva de Muntanyola

El Departament de Territori i Sostenibilitat reforça a partir de dilluns, 19 d’octubre, les connexions amb autobús entre Muntanyola, Santa Eulàlia de Riuprimer  i Vic. Atenent a les peticions de l’Ajuntament de Muntanyola i de Santa Eulàlia de Riuprimer es modifica el recorregut del bus a la ciutat de Vic en dues expedicions, una per sentit, amb arribada a l’IES a les 7.45h i tornada a les 14.55h, coincidint amb les entrades i sortides dels estudiants. Amb aquesta millora, es facilita l’accés a l’IES del estudiants provinents d’aquests municipis. Fins ara, el bus els deixava a l’estació d’autobusos de Vic i accedien a l’IES caminant o en transport urbà.

 

“Aquesta millora permet que estudiants de municipis com Muntanyola o Santa Eulàlia de Riuprimer puguin anar i tornar amb transport públic a l'IES de Vic de forma directa, de manera que és un servei molt atractiu per a deixar el cotxe a casa. A més, augmentem la cobertura territorial dels serveis, arribant a més ciutadans”, ha assenyalat el director de Transports i Mobilitat, David Saldoni.

 

També, a petició de l’ajuntament Muntanyola, es perllonguen dues expedicions d’anada i tres de tornada fins a la nova parada del carrer Subirana. Fins ara el servei arribava a l’inici del nucli de Fontanelles (Muntanyola), d’aquesta manera es millora la cobertura territorial de la línia.

 

Finalment, la cobertura horària del servei es modifica amb una nova expedició d’anada i tornada en dies lectius, a les 18.00h des de Vic i a les 18.35h des de la zona esportiva de Muntanyola, passant per Santa Eulàlia de Riuprimer.

 

Aquest servei és operat per l’empresa 25 Osona Bus, que pertany a l’empresa Sagalés.

 

       

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 265

Horaris

Horaris
PDF | 632