cartell

El programa de cinema infantil en català CINC reinicia l'activitat amb més de 80 sessions

query_builder   19 octubre 2020 15:10

event_note Nota de premsa

El programa de cinema infantil en català CINC reinicia l'activitat amb més de 80 sessions

  • L’edició de 2019 va portar 22.922 espectadors de cinema en català a les sales

 

Cartell

El CINC, programa de Cinema Infantil en Català impulsat per la Direcció General de Política Lingüística, reprèn l’activitat amb més de 80 projeccions a 15 localitats de Catalunya: Arenys de Munt, Badalona, Blanes, el Vendrell, Girona, Granollers, Lleida, Olot, Platja d’Aro, Premià de Mar, Roquetes, Sant Celoni, Tarragona, Valls i Vila-seca, amb la previsió que s’hi incorporin més localitats les properes setmanes.  

Després del període de tancament de cinemes i sales de projecció a partir del mes de març provocada per la  SARS-CoV-2, hi tornarà a haver una programació de cinema en català específica per al públic infantil a preu reduït i en sales d’arreu de Catalunya durant els caps de setmana. Totes les pel·lícules del cicle s’han doblat amb els suport de la Direcció General de Política Lingüística.

Les sessions han començat aquest cap de setmana amb els films Espies disfressats, Frozen II i Onward,  Operació Panda, Playmobil: La pel·lícula, Pokémon: Detectiu Pikachu, Sabates Vermelles i els set trols, Spy Cat i Toy Story 4, entre altres.   

El programa té la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, dels ajuntaments i dels consells comarcals. La Direcció General de Política Lingüística el coordina, elabora el material de promoció i en fa la difusió al portal Cinema en català i a les xarxes socials. Els exhibidors que vulguin incorporar-se de nou al programa poden posar-se en contacte amb la Direcció General de Política Lingüística a través de la bústia de cinema en català cinema.dgpl@gencat.cat.

L’any 2019, les pel·lícules projectades en el marc del CINC van tenir 22.922 espectadors. Totes les pel·lícules del programa s’han doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.

 

 

1  

Imatges

Imatge

Imatge 161