FGC

FGC i el Liceu signen un acord per a la promoció i l'accés a la cultura amb transport públic sostenible

query_builder   20 octubre 2020 13:49

event_note Nota de premsa

FGC i el Liceu signen un acord per a la promoció i l'accés a la cultura amb transport públic sostenible

  • Ferrocarrils ofereix els trens i estacions de la línia Barcelona-Vallès per a la promoció dels espectacles del Liceu i el teatre, l’ús del Saló dels Miralls o el Foyer per a la realització d’actes i esdeveniments de la companyia
  • L’acord forma part de la política d’FGC de promoció de l’oci, l’esport i la cultura del territori i l’accés a aquesta a través d’un mitjà de transport públic sostenible com és el ferrocarril
FGC
D'esquerra a dreta, Alemany, Font i Oviedo, aquest matí.
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i la Fundació del Gran Teatre del Liceu han signat avui un conveni de col·laboració per a la cessió mútua d’espais per a la promoció i difusió de la cultura. El president d’FGC, Ricard Font, el president de la Fundació, Salvador Alemany, i el seu director general, Valentí Oviedo, han assistit aquest matí a la firma de l’acord, que regula les condicions de cessió d’espais comuns de comunicació i promoció a la línia Barcelona-Vallès i a l’interior del Liceu en el marc de la promoció de la cultura i l’oci al territori, incorporant l’accés dels ciutadans a aquests esdeveniments a través d’un mitjà de transport públic sostenible com és el ferrocarril.
FGC
L'acord signat avui forma part de la política d'FGC de promoció de l'oci, l'esport i la cultura del territori a través de transport públic sostenible.

Segons el conveni, FGC ofereix el vinilat de vagons en diferents trens de la línia Barcelona-Vallès i suports de publicitat a les estacions d’aquesta mateixa línia per promocionar els espectacles de la seva programació. El Liceu, per la seva banda, cedeix a Ferrocarrils l’ús del Saló dels Miralls o bé del Foyer del Gran Teatre del Liceu, segons la disponibilitat d’utilització d’aquests espais, per a la realització d’actes i esdeveniments de la companyia.

L’acord signat avui forma part de la política d’FGC de promoció de l’oci, l’esport i la cultura del territori, que en tots els casos incorpora l’accés dels ciutadans a aquests esdeveniments a través del ferrocarril. FGC té signats convenis similars amb l’Ateneu, el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (Macba) i amb La Boqueria.

3  

Imatges

Foto 1

Foto 1 1429

Foto 2

Foto 2 1169

Foto 3

Foto 3 86

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 360