Comunicat

Comunicat de la SGEAF en relació a l'ajornament de les competicions esportives per frenar l'expansió de la Covid-19 a Catalunya

query_builder   21 octubre 2020 13:08

event_note Nota de premsa

Comunicat de la SGEAF en relació a l'ajornament de les competicions esportives per frenar l'expansió de la Covid-19 a Catalunya

La Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) ha tingut coneixement que en els darrers dies algunes entitats esportives han celebrat partits de caràcter amistós, la qual cosa suposa una vulneració de les mesures restrictives adoptades pel Procicat per frenar l’expansió de la Covid-19 a Catalunya, que van entrar en vigor el passat divendres dia 16 d’octubre.

Per aquest motiu, la SGEAF recorda la impossibilitat de realitzar cap tipus de competició esportiva a Catalunya mentre duri la vigència de les citades mesures, a excepció de les que són de caràcter estatal, internacional i professional. Aquesta prohibició també inclou la celebració de partits amistosos entre clubs i entre equips del mateix club, i té per objectiu evitar els desplaçaments i que es barregin grups estables. En canvi, sí que es poden seguir realitzant la pràctica d’entrenaments.

La SGEAF fa una crida a la responsabilitat i a la solidaritat de les entitats esportives del país en aquesta fase de la pandèmia i els demana que contribueixin a l’esforç col·lectiu que estan fent molts sectors del país per ajudar a revertir les xifres de contagi i combatre la Covid-19.