Imatge aèria incendi Tivissa

Els Bombers de la Generalitat treballen en l'extinció d'un incendi forestal a Tivissa (Ribera d'Ebre)

query_builder   26 octubre 2020 15:14

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat treballen en l'extinció d'un incendi forestal a Tivissa (Ribera d'Ebre)

Imatge Aèria incendi Tivissa

A les 13.02 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’una columna de fum ample i intensa a la zona de la serra de Tivissa, al mateix terme municipal de la comarca de la Ribera d’Ebre. Es tracta d’un incendi de vegetació forestal que està localitzat a la cresta d’una muntanya a la zona de Cantarelles.

L’estratègia dels efectius desplaçats ha estat, en un primer moment, prioritzar ambdós flancs; els mitjans aeris el flanc dret i els terrestres, el flanc esquerre. A hores d’ara, el foc continua actiu  però es treballa amb l’objectiu de poder estabilitzat el cap de l’incendi i la part alta del flanc dret.

Per altra part, els Bombers han demanat a les poblacions de Tivissa i Ginestar que els seus veïns no accedeixin ni als camins ni a les zones properes a l’incendi.

En aquests moments, es mantenen activades una quarantena de dotacions dels Bombers entre les quals hi ha 7 mitjans aeris (3 helicòpters bombarders i 4 Avions de Vigilància i Atac_AVA’s). A més, també s’han activat 3 patrulles dels Mossos d’Esquadra i, preventivament, una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques.

 

Cerdanyola del Vallès, 26 d’octubre de 2020

15.00 hores