Palau Robert

Cancel·lada la conferència de Lalo López i Myriam Swanson

Concert de Tori Sparks & Calamento al DO JAZZ CAT el 8 de novembre al Palau Robert

query_builder   4 novembre 2020 11:19

event_note Nota de premsa

Cancel·lada la conferència de Lalo López i Myriam Swanson

Concert de Tori Sparks & Calamento al DO JAZZ CAT el 8 de novembre al Palau Robert

DO JAZZ CAT, la nova proposta musical del Palau Robert, presenta el concert de Tori Sparks & Calamento el diumenge 8 de novembre a les 11 hores, en el marc del Festival Internacional de Jazz de Barcelona. El concert, sense públic, es pot seguir en directe pel YouTube de The Project (theprojectbcn).
Palau Robert
Establerta a Catalunya des de fa anys (la vam descobrir al Harlem Jazz Club en un dels concerts de la nostra sèrie Veus de Barcelona), la cantant de Chicago Tori Sparks ha conreat una fusió única entre la música d’arrel dels Estats Units i el flamenc. El seu últim disc, Wait No More, enregistrat en directe, és una mostra contundent i preciosa de l’energia dels seus concerts.

Els quatre concerts i les diverses conferències que es presenten en el DO JAZZ CAT, com també la programació del Festival Internacional de Jazz, mostren la vitalitat de l’escena catalana i els vincles de Catalunya amb la història del jazz universal.

D’altra banda, cal destacar que s’ha cancel·lat la conferència del guitarrista, activista i director musical Lalo López i la cantant catalana Myriam Swanson sobre el tema “Les dones del soul a Catalunya”, prevista inicialment en acabar el concert. També s’ha cancel·lat el concert de Lalo López i Miryam Swanson al Festival Internacional de Jazz de Barcelona.