L'empresa catalana Gamma Extra s'introdueix al Canadà amb l'objectiu d'exportar 5.000 ulleres fins al 2021

INDÚSTRIA

L'empresa catalana Gamma Extra s'introdueix al Canadà amb l'objectiu d'exportar 5.000 ulleres fins al 2021

query_builder   15 novembre 2020 11:00

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

L'empresa catalana Gamma Extra s'introdueix al Canadà amb l'objectiu d'exportar 5.000 ulleres fins al 2021

Gamma Extra
  • La pime barcelonina ha tancat un acord amb un distribuïdor per comercialitzar, en una primera fase, les seves ulleres artesanals en una vintena d’òptiques professionals del Quebec, amb l’objectiu d’arribar a 70 establiments especialitzats d’arreu del país durant el 2021
  • Amb seu i fàbrica a Barcelona, l’empresa ven els seus productes sota la marca pròpia Suitto en una seixantena de botigues de Catalunya i exporta a països com França, Itàlia, Àustria o Dinamarca

L’empresa catalana Gamma Extra, especialitzada en la fabricació de muntures per a ulleres, ha començat a exportar els seus productes al Canadà. Gamma Extra ha arribat a un acord amb un distribuïdor canadenc per comercialitzar els seus productes en una vintena d’òptiques especialitzades de la regió del Quebec en una primera fase, amb l’objectiu d’arribar a prop de 70 botigues independents d’arreu del país durant el 2021.

Per expandir-se al mercat canadenc, Gamma Extra ha comptat amb el suport d’ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa, depenent del Departament d’Empresa i Coneixement- a través de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions a Montreal.

Segons el CEO de Gamma Extra, Ivan Rayo, “el mercat canadenc valora el disseny fet a Barcelona, el disseny europeu, i té unes particularitats similars al mercat francès, que ja coneixíem”, fet que va impulsar l’empresa a interessar-se per aquest país. A més, “el Canadà és una molt bona porta d’entrada als Estats Units, un dels mercats objectius que tenim presents”, afirma. L’empresa catalana té previst comercialitzar unes 5.000 unitats del seu producte artesanal en establiments especialitzats fins al 2021 i té per objectiu incrementar aquesta xifra un 50% anualment.

La pime catalana dissenya i produeix a Barcelona les seves ulleres artesanalment i realitza les proves de producte mitjançant tecnologia d’impressió 3D. Gamma Extra comercialitza les seves ulleres, que comercialitza sota la marca pròpia Suitto, exclusivament a través d’òptiques professionals i botigues especialitzades.

Fundada l’any 2015, Gamma Extra és una petita empresa d’origen familiar amb cinc treballadors especialitzats en l’òptica i un dels pocs fabricants de muntures a Catalunya actualment. Els seus productes es poden trobar en una vuitantena d’òptiques de Catalunya, una trentena de botigues de l’estat espanyol i en països com Itàlia, França, Dinamarca, Àustria, Txèquia i Kuwait.