CME

La Direcció General de la Policia obre una informació reservada i aparta de les funcions un mosso per una actuació a Ciutat Vella

query_builder   16 novembre 2020 19:23

event_note Nota de premsa

La Direcció General de la Policia obre una informació reservada i aparta de les funcions un mosso per una actuació a Ciutat Vella

Durant la tarda de dissabte 14 de novembre es va tenir coneixement d’un vídeo que s’ha pogut relacionar amb un incident de Ciutat Vella. La Direcció General de la Policia ha obert una Informació Reservada per analitzar l’actuació policial, esclarir amb precisió els fets ocorreguts i determinar la incoació d’un expedient disciplinari. L’agent va ser apartat dissabte de les funcions assignades.

L’incident va ocórrer la nit de divendres a dissabte, cap a les 00:30 hores de la matinada. Una dotació de l’Àrea Regional de Recursos Operatius de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona estava vetllant pel compliment de les restriccions de mobilitat i les mesures adoptades en el marc del context sanitari de la Covid-19 quan va veure un grup de persones a la plaça del Pes de la Palla, al barri del Raval del districte de Ciutat Vella.

Es tractava d’una reunió de 12 persones que consumien begudes alcohòliques i incomplien la restricció de mobilitat quan els agents els van identificar. Durant l'actuació van detenir un home d’aquest grup per un presumpte delicte d'atemptat als agents de l’autoritat i lesions. El detingut va passar a disposició judicial dissabte al matí i va quedar en llibertat amb càrrecs.

 

Àrea de Comunicació

Barcelona, 16 de novembre de 2020