En marxa l'Oficina Tècnica de l'Avellana

Continua el desplegament del Pla estratègic de valorització de l'avellana

query_builder   28 novembre 2020 00:00

event_note Nota de premsa

En marxa l'Oficina Tècnica de l'Avellana

Continua el desplegament del Pla estratègic de valorització de l'avellana

.
La consellera visitant un camp d'avellanes a Constantí

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, ha presentat l’Oficina Tècnica de l’Avellana, a Constantí. Aquesta Oficina és una de les mesures del Pla estratègic de valorització de l’avellana, amb l’objectiu de tenir un òrgan que coordini el desenvolupament de les  accions del Pla.

L’Oficina és gestionada pel centre tecnològic Eurecat i duu a terme sis grans accions estratègiques que suposen la creació d’un panel de tast, un pla d’acompanyament i millora empresarials, el foment de l’organització d’esdeveniments, el llançament de campanyes de foment del consum d’avellana, la promoció a les escoles i la millora de l’organització del sector.

Una de les tasques de l’Oficina Tècnica de l’Avellana és oferir suport especialitzat a la innovació als petits productors i cooperatives per millorar-ne  la competitivitat i proveir el mercat amb el millor producte amb una major eficàcia. També situar la innovació com una prioritat i un repte permanent de les empreses, generar més valor afegit i crear un teixit empresarial fort. Tot plegat per a posar en valor la producció i garantir la viabilitat econòmica de l’avellana.

Més informació: nota de premsa