Plànol del sector

L'INCASÒL ven dues parcel·les del sector La Plana de Gandesa a Freshly Cosmetics

query_builder   14 desembre 2020 13:18

event_note Nota de premsa

L'INCASÒL ven dues parcel·les del sector La Plana de Gandesa a Freshly Cosmetics

  • La companyia, dedicada a la cosmètica natural, obrirà el seu tercer centre logístic de 14.000 m2 i crearà 150 llocs de treball nous

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, i l’empresa Freshly Cosmetics han formalitzat la compravenda de les parcel·les 34 i 35 del sector industrial La Plana de Gandesa (Terra Alta). Els terrenys tenen una superfície global de 13.563,59 m2 .

La companyia preveu construir-hi el seu tercer centre logístic i generar uns 150 llocs de treball nous en tres anys, enfocats principalment als sectors de la logística, supply chain, enginyeria i projectes.

Les noves instal·lacions de Freshly Cosmetics  tindran una superfície de 14.000 m2, i serà la base d’operacions per a comandes i estoc de productes. També acollirà unes oficines de 500 m2 per a l’equip que la companyia ja té a Gandesa.

Segons les previsions el projecte estarà acabat el desembre de 2021 i permetrà escalar les operacions logístiques de Freshly fins als 200 milions d’euros. Fidel a la seva filosofia mediambiental i innovadora, el nou centre es dissenyarà amb un enfocament respectuós amb el medi ambient, amb producció fotovoltaica pròpia i materials sostenibles per a la seva construcció.

El sector industrial de La Plana està situat a 500 metres a l'est del nucli urbà de Gandesa, en una estratègica cruïlla de carreteres. La N-240 connecta el municipi amb la comunitat d'Aragó i la C-12, eix de l'Ebre, uneix la capital de la Terra Alta amb Lleida i València. Amb aquesta venda, l’INCASÒL exhaureix totes les parcel·les disponibles al sector La Plana de Gandesa.

1  

Imatges

Plànol de les parcel·les venudes

Plànol de les parcel·les venudes 156

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 213