FGC

Les estacions d'FGC s'anomenen "Gràcies" durant aquestes festes de Nadal

query_builder   16 desembre 2020 11:15

event_note Nota de premsa

Les estacions d'FGC s'anomenen "Gràcies" durant aquestes festes de Nadal

  • A partir d’avui, la paraula “Gràcies” es pot llegir a les andanes de les estacions dins del rombe característic de la companyia que emmarca els noms de les estacions
  • Amb aquesta actuació, Ferrocarrils vol donar les gràcies a totes les persones que aquest any han fet front a la pandèmia i han garantit amb el seu esforç els serveis bàsics 
FGC

La campanya de Nadal d’FGC ja és al carrer i aquest any amb un missatge clar: “Gràcies”. La campanya és un reconeixement a totes les persones que, com els professionals sanitaris, dels serveis socials i tants d’altres sectors com  els propis professionals del transport, aquest any han fet front a la pandèmia i han garantit amb el seu esforç els serveis bàsics als ciutadans.

Per donar-los les gràcies a tots ells les estacions d’FGC s’anomenaran  simbòlicament “Gràcies” durant aquests festes de Nadal. Així, a partir d’avui i fins el dia 8 de gener, a totes les estacions de la línia Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia, i a les estacions de Balaguer, Tremp i La Pobla de Segur de la línia Lleida-La Pobla, les persones usuàries podran llegir la paraula “Gràcies” a les andanes, fàcilment identificable com a nom d’estació ja que estarà emmarcada dins del rombe característic de la companyia.

La campanya també inclou la difusió d’un vídeo que es podrà veure a estacions, trens i als diferents suports de la companyia en xarxes socials.

1  

Imatges

Imatge de la campanya

Imatge de la campanya 815