CME

Els Mossos d'Esquadra s'estrenen a la xarxa social "Tik Tok" amb l'objectiu de fer arribar els seus continguts entre el públic més jove

query_builder   17 desembre 2020 11:19

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra s'estrenen a la xarxa social "Tik Tok" amb l'objectiu de fer arribar els seus continguts entre el públic més jove

. El llançament del perfil de Mossos a Tik Tok coincideix amb la nova campanya de promoció d’accés al cos

. Tik Tok es suma a altres xarxes socials com Twitter, Facebook, Instagram i Youtube, on Mossos d’Esquadra ja tenen més de 1.130.000 seguidors

. El nou perfil  ja es pot seguir des de l’usuari @mossoscat

La Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra s’estrena a la xarxa social Tik Tok. El nou perfil de Mossos neix sota l’usuari @mossoscat i pretén arribar amb els seus continguts a les noves generacions i al públic més jove, que en molts casos no segueix altres tipus de xarxes socials on el cos també hi té perfils.

Actualment, el cos de de Mossos d’Esquadra té l’important repte d’afrontar la doble velocitat social, per una banda arribar a la part de la població més analògica i per altra banda fer-ho en un segment poblacional nadiu digital. En el cas de Tik Tok, aquesta s’ha convertit en una xarxa social molt popular entre el públic adolescent, especialment amb una forta acceptació entre la franja dels 16 i 24 any. L’aplicació també te cada cop una acollida més rellevant entre els usuaris en franges que es situen entre els 25 i els 31 anys.

Així doncs, el nou perfil de Mossos d’Esquadra a Tik Tok s’incorpora a les altres xarxes socials del cos gestionades des de l’Àrea de Comunicació i que en el seu conjunt sumen més d’1.130.000 de seguidors, entre Twitter, Facebook, Instagram i Youtube. Aquest llançament arrenca amb la voluntat de mantenir el to pròxim i d’utilitat per als nostres seguidors amb el que es caracteritzen els diversos perfils que té Mossos d’Esquadra a la xarxa.

Continguts propis, dinàmics i nous en àmbits tan diversos com en el marc de la prevenció, coneixement de les diferents unitats del cos de Mossos d’Esquadra, les mesures de precaució davant la pandèmia de la Covid-19, les violències de caire sexual o masclista, ciberestafes, consum d’alcohol i drogues, falsos rumors, bullying i ciberassetjament, o seguretat en el trànsit, seran algunes de les temàtiques que tractarà aquest nou perfil. Bàsicament, qüestions que afecten als més joves de casa i que és imprescindible poder arribar fins a ells per tal de prendre consciència i actuar tan preventivament com reactivament. 

El llançament del perfil de Mossos a Tik Tok coincideix amb la nova campanya de promoció d’accés al cos. Està previst que properament es convoquin 435 places de nous mossos i mosses amb un procés selectiu que es durà a terme durant el 2021. Recercar nous perfils professionals i futurs mossos d’esquadra, també implica mirar cap a aquest públic més jove present en aquest xarxa, sense oblidar les diferents accions que ja es venen desenvolupant a les altres plataformes.

 

 

Àrea de Comunicació

Barcelona, 10 de desembre de 2020