Simulació del futur poliesportiu

Aprovada la millora de dos equipaments esportius a l'Hospitalet de Llobregat i a Badalona

query_builder   22 desembre 2020 13:04

event_note Nota de premsa

Aprovada la millora de dos equipaments esportius a l'Hospitalet de Llobregat i a Badalona

  • Es modifica el Pla especial del futur poliesportiu Gasòmetre, al barri de Santa Eulàlia de l’Hospitalet de Llobregat, perquè pugui acollir també una piscina
  • A Badalona, s’ha aprovat un Pla especial per cobrir la pista esportiva existent al costat del complex esportiu Bufalà
Simulació del futur poliesportiu.
Simulació del futur poliesportiu.

La Comissió territorial d’urbanisme de l’Àmbit Metropolità de Barcelona, presidida pel secretari de l’Agenda Urbana i Territori, Agustí Serra, ha donat llum verda a dos projectes de millora de sengles equipaments esportius a l’Hospitalet de Llobregat i a Badalona (Barcelonès).

En el cas de l’Hospitalet de Llobregat, s’ha modificat el Pla especial urbanístic de desenvolupament del futur poliesportiu Gasòmetre, al barri de Santa Eulàlia, per permetre la construcció d’una piscina. El 2018, l’Ajuntament va aprovar definitivament el projecte executiu del poliesportiu, que es construirà a l’illa delimitada pels carrers Santa Eulàlia, Gasòmetre, avinguda Carrilet i carrer Cooperativa. Posteriorment, es va creure convenient encabir-hi una piscina, a més de les instal·lacions previstes.

Per fer-ho possible, s’incrementa l’edificabilitat de la parcel·la, amb un augment de sostre d’uns 2.000 m². També augmenta l’alçada prevista, de 15 a 16,70 metres per assimilar la seva alçada a la dels edificis de l’entorn, tot i que el complex seguirà tenint planta baixa i tres pisos. El poliesportiu mantindrà una separació mínima de 15 metres respecte els edificis veïns.

Pista esportiva coberta a Badalona

En el cas de Badalona, la Comissió ha aprovat definitivament un Pla especial que permetrà cobrir les pistes esportives situades al costat del complex esportiu municipal de Bufalà, de 1.550 m2, millorant així les seves prestacions.

Simulació del cobriment de les pistes esportives.
Simulació del cobriment de les pistes esportives.

Les pistes se situen en una illa delimitada pel carrer Campoamor, el carrer de la Tècnica, l’escola Planes i Casals i el complex esportiu municipal de Bufalà. El Pla fixa les condicions d’edificabilitat de l’àmbit, amb la voluntat de cobrir la pista esportiva existent i els seus serveis necessaris.

2  

Imatges

Imatge l'Hospitalet de Llobregat

Imatge l'Hospitalet de Llobregat 353

Imatge Badalona

Imatge Badalona 425

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 275