FOTO 1

Els Mossos d'Esquadra denuncien el responsable d'un bar i diversos clients en una inspecció administrativa a Medinyà que incomplien les mesures sanitàries per la covid-19

query_builder   25 desembre 2020 08:21

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra denuncien el responsable d'un bar i diversos clients en una inspecció administrativa a Medinyà que incomplien les mesures sanitàries per la covid-19

  • Es van realitzar un total de 33 denúncies administratives

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona van aixecar el dia 18 de desembre, un total de trenta-tres denúncies administratives en un bar de Medinyà (Gironès).

El Mossos de la comissaria de Girona l’11 de desembre van tenir coneixement que en un bar d’aquesta localitat hi havia clients que no respectaven les mesures de prevenció i contenció sanitàries per fer front a la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

Al voltant de les 20:30 hores del dia 18 de desembre es va realitzar una inspecció administrativa en aquest local. Els agents van constatar que hi havia una vintena de clients que no respectaven les mesures de prevenció  i contenció de l’actual pandèmia.

Amb motiu del compliment de la Llei Orgànica 4/2015 de protecció de la Seguretat Ciutadana, es van aixecar un total d’onze sancions per clients que consumien drogues amb el beneplàcit de la responsable del local. També es va aixecar una acta administrativa per la tinença d’una arma blanca per part d’un altre client.

Finalment el bar també va ser sancionat administrativament per no respectar les mesures de prevenció i contenció sanitàries per la COVID-19.

En la inspecció van participar els agents de seguretat ciutadana, efectius de la Unitat d’Investigació, l’Àrea de Recursos Operatius, efectius de la policia administrativa, la Unitat Canina tots de la Regió Policial de Girona amb la col·laboració dels Vigilants Municipals de Sant Julià de Ramis. 

Àrea de Comunicació

Girona, 25 de desembre de 2020