Serveis més destacats dels Bombers de la Generalitat al llarg de les darreres hores

query_builder   6 gener 2021 11:00

event_note Nota de premsa

Serveis més destacats dels Bombers de la Generalitat al llarg de les darreres hores

Al llarg de les darreres hores, des d’ahir al vespre i fins a aquest matí, aquests són els serveis més rellevants en què han treballat els Bombers de la Generalitat arreu de Catalunya.

 

Quatre serveis per contenidors incendiats a Tarragona

 

A la ciutat de Tarragona, els Bombers van atendre quatre avisos per incendis de contenidor en pocs minuts de diferència. El primer avís es va rebre a les 18.51h. Aquí,, al carrer Tenerife, van cremar dos contenidors. A les 19.02h s’atenia el segon avís; en aquest cas al carrer del Riu Ebre, on va cremar un contenidor. A les 19.46h, el tercer avís; en aquest cas, al carrer Riu Siurana. També va cremar un contenidor, igual que en el darrer avís, rebut a les 19.51h, al carrer Menorca. En tots aquests serveis, els Bombers hi varen treballar amb una sola dotació.

 

Crema totalment un menjador en un pis de Gelida, amb un home intoxicat

 

A Gelida, els Bombers van ser alertats d’un incendi a un pis del carrer President Francesc Macià, 26. L’avís es va rebre a les 18.45h i va fer activar quatre dotacions dels Bombers. El foc va cremar totalment el menjador d’un habitatge, i va rebentar els vidres de la balconera. En el moment de l’incendi, al pis hi havia una sola persona, un home de 64 anys, que va ser atès perquè havia inhalat fum. El foc va ser extingit a les 19.23h. A partir d’aleshores, els Bombers van retirar la resta de la vidriera trencada i van ventilar totalment l’habitatge.

 

 

Crema la càrrega d’un camió d’escombraries a Agramunt

 

A Agramunt, els Bombers de la Generalitat han treballat aquest matí en l’extinció d’un incendi que ha afectat la càrrega d’un camió d’escombraries. L’avís s’ha rebut a les 07.32h del matí. S’hi ha desplaçat una dotació. Ha calgut buidar la càrrega del camió, en un descampat a tocar del cementiri de la vila, i a partir d’aquí fer l’extinció de l’incendi. En total, el servei s’ha allargat una hora i cap persona no n’ha resultat ferida.

 

Revisió d’un braser que ha fet mala combustió a Sant Andreu de Llavaneres, amb tres persones intoxicades

 

Els Bombers també han treballat en una casa del carrer Planeta de Sant Andreu de Llavaneres per revisar un braser que ha fet mala combustió, a resultes de la qual tres persones haurien resultat intoxicades per inhalació de monòxid de carboni. L’avís s’ha rebut a les 08.51h d’aquest matí. Hi han treballat tres dotacions. La tasca dels Bombers ha consistit a inhabilitar l’aparell i ventilar la casa, mentre el Sistema d’Emergències Mèdiques assistia les tres persones que hi havia a la casa; una dona i els seus fills, de 20 i 17 anys. Tots tres han estat evacuats a diferents centres de salut.

 

Cerdanyola del Vallès, 6 de gener de 2021

11.00 hores