Imatge de la reunió amb Guissona

Reunió per analitzar l'adaptació de franges horàries del transport públic de Guissona

query_builder   26 gener 2021 17:32

event_note Nota de premsa

Reunió per analitzar l'adaptació de franges horàries del transport públic de Guissona

  • Les propostes presentades pel consistori, a petició d’algunes entitats i usuaris, seran analitzades per Territori i Sostenibilitat
Imatge de la reunió amb Guissona

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, s’ha reunit aquest matí de forma telemàtica amb l’alcalde de Guissona, Jaume Ars, per analitzar diferents aspectes del transport públic del municipi i la comarca a la qual pertany, la Segarra. En aquest sentit, el consistori ha traslladat al Departament un llistat de necessitats, que ha rebut per part de diferents col·lectius i usuaris, i que afecten alguns dels serveis que hi ha actualment.

 

Les propostes tenen relació, majoritàriament, amb l’adaptació de franges horàries d’alguns serveis per atendre millor les necessitats dels usuaris i la connexió amb altres serveis existents, com per exemple, els autobusos d’altes prestacions, Exprés.cat, que afavoririen la xarxa de transport públic, tant de Guissona com de la comarca.

 

El Departament analitzarà aquestes propostes presentades per l’Ajuntament i les treballarà conjuntament amb l’ens per millorar el servei i fer-lo més accessible als usuaris.

1  

Imatges

Imatge reunió

Imatge reunió 2250

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 106