flamencat

Els concerts tindran lloc al Palau Robert els dies 8, 15, 22 i 29 de maig

La segona edició del cicle Flamencat, en marxa

query_builder   12 febrer 2021 10:34

event_note Nota de premsa

Els concerts tindran lloc al Palau Robert els dies 8, 15, 22 i 29 de maig

La segona edició del cicle Flamencat, en marxa

El Palau Robert i el festival Guitar BCN organitzen, amb la col·laboració de Radio TeleTaxi, la segona edició del cicle de concerts Flamencat. Se celebrarà, quatre dissabtes consecutius del mes de maig, a les 12 h, i amb totes les mesures sanitàries i de seguretat que siguin d’aplicació en aquelles dates.

flamencat

El cicle de concerts il·lustra el moment creatiu que viu l’escena catalana del flamenc i la música de fusió, amb noves inquietuds i dinàmiques artístiques malgrat la complicada conjuntura actual.

Per al Palau Robert és un gran repte acollir aquesta segona edició, que permet incidir en dos dels mandats que com a equipament públic de la Generalitat de Catalunya adscrit al departament de la Vicepresidència, l’interpel·len: donar accés a propostes culturals i d’entreteniment de qualitat i gratuïtes, i promoure els grups i artistes professionals del país, en uns moments delicats per les restriccions que imposa la pandèmia.

Enguany, pel Jardí de Palau passaran Muchacho & Los Sobrinos (8 de maig), Alba Carmona (15 de maig), Lucía Fernanda (22 de maig) i Pedro Javier González (29 de maig).