.

MODA

L'esdeveniment comercial 080 Barcelona Fashion Connect triplica la xifra de compradors internacionals d'anteriors edicions

query_builder   7 abril 2021 10:30

event_note Nota de premsa

MODA

L'esdeveniment comercial 080 Barcelona Fashion Connect triplica la xifra de compradors internacionals d'anteriors edicions

.
  • El nou esdeveniment comercial internacional 080 Barcelona Fashion Connect, impulsat conjuntament pel Departament d’Empresa i Coneixement, a través del Consorci de Comerç, i pel Clúster Català de la Moda, s’ha celebrat el 23 i 24 de març havent superat les expectatives dels organitzador
  • Hi ha participat 148 agents internacionals i una trentena de marques catalanes de moda com Desigual, Custo, Sita Murt, Escorpion o Yerse


L’esdeveniment comercial internacional 080 Barcelona Fashion Connect, celebrat els dies 24 i 25 de març, ha aconseguit despertar l’interès de gairebé 150 compradors internacionals d’arreu del món, que han volgut conèixer les propostes de la trentena de marques catalanes de moda que participaven com a expositores al certamen. Es tracta d’una xifra que triplica la de l’edició anterior, celebrada l’octubre de 2020, també en format virtual i amb la presència de 47 compradors internacionals. A més, quadruplica la mitjana d’assistents de les onze edicions presencials celebrades fins el 2019.

La plataforma ha registrat durant dos dies 900 visualitzacions de continguts en viu -principalment les presentacions de les marques- i 167 reproduccions de les gravacions, una xifra que segueix augmentant. La plataforma es mantindrà operativa durant trenta dies, per tal que els agents internacionals puguin tornar a consultar els continguts i contactar directament amb les marques per tancar acords comercials.

Els impulsors de la iniciativa -el Departament d’Empresa i Coneixement, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), i el Clúster Català de la Moda (MODACC)- s’havien fixat com a objectiu inicial reunir 50 compradors internacionals. Les xifres resultants han superat les expectatives amb escreix: dos dies abans de els inscrits ja eren una setantena, i finalment es van acabar registrant a la plataforma 148 compradors internacionals, dels quals 89 eren agents, 30 distribuïdors, 22 representants de plataformes d’e-commerce i 7 compradors de department stores.

Per països de procedència, el més ben representat ha estat Alemanya, amb 24 compradors; França amb 19; el Regne Unit amb 12, i Bèlgica amb 11. També n’hi havia procedents dels Estats Units, el Japó o els Emirats Àrabs, entre molts altres països.

Pel que fa a les empreses catalanes, han estat presents marques de moda de dona —com Custo, Yerse, Escorpion, Sita Murt, System Action, Lola Casademunt, Designers Society, Rita Row, Gutiare, Xantik, SKFK, Miu Sutin, Surkana, Mimosa Studio i Mus&Bombon—, d’home i dona —com Desigual, Scalpers, Zer Era, o Mundaka—, de moda infantil —com Boboli—, de bany —com Red Point—, de roba interior —com ZD Zero Defects i Guasch—, d’accessoris —com Bolsillo i Charly Therapy— i de sabates —com Sabinis i Naguisa—. Marques i compradors van poder interactuar a través de plataforma digital.

Els impulsors de l’esdeveniment també fan un bon balanç de la participació de la taula rodona “Quo vadis agent? Threads & Opportunities for the Agents in times of the Digital Transformation”, que va comptar la participació d’agents internacionals.

Els organitzadors valoren molt positivament els bons resultats, que posen de manifest que els professionals del sector estan cada cop més avesats a la interacció digital i més receptius a utilitzar aquest canal per generar noves oportunitats de negoci.  Així mateix, evidencien que la col·laboració publicoprivada entre la plataforma 080 Barcelona Fashion, impulsada pel Departament d’Empresa i Coneixement, a través del CCAM, i el potencial comercial de les marques catalanes agrupades al Clúster MODACC es una estratègia encertada per impulsar activitats amb impacte en el sector de la moda de Catalunya.     

Segueix-nos a   ________________________________

https://080barcelonafashion.cat/

Facebook CCAM: https://www.facebook.com/ccamcat/

Twitter CCAM: https://twitter.com/ccamcat

Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion

Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion 

Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/