El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, condemna l'assassinat d'una treballadora del Departament a Manresa, víctima presumptament d'un nou cas de violència masclista

query_builder   15 abril 2021 07:30

event_note Nota de premsa

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, condemna l'assassinat d'una treballadora del Departament a Manresa, víctima presumptament d'un nou cas de violència masclista

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i  el conseller Chakir El Homrani manifesten la seva consternació i la més absoluta condemna davant de l’assassinat, succeït a Manresa, d’una treballadora del Departament presumptament en un nou cas de violència masclista. El conseller lamenta profundament la mort d’aquesta dona i expressa el seu sentit condol i solidaritat a la família de la víctima, així com als seus companys i companyes de feina. En paraules del conseller, “la mort per violència maclista d’una altra dona és un fet que no podem tolerar com a societat. No podem i no ho farem. Aquest Govern treballa cada dia per prevenir i lluitar perquè les dones puguin viure lliures i sense ser ni sentir-se amenaçades per la violència masclista, en cap de les seves manifestacions”.

En aquest sentit, El Homrani també ha asseverat que “per erradicar la violència patriarcal contra les dones i fer passos endavant en la igualtat de drets i llibertats cal el compromís de tothom, de la ciutadania i de les institucions, i la determinació que així, sumant, és com canviarem aquesta realitat”.

En record a la víctima i com a mostra de rebuig a aquest assassinat, avui a les 12 hores es farà un minut de silenci a l’entrada de totes les seus del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de tot el territori. El conseller participarà al minut de silenci que es farà també a les 12 hores a la Plaça Major de Manresa.