Comissió Jurídica Assessora

El Govern rep la Memòria anual de la Comissió Jurídica Assessora

query_builder   20 abril 2021 17:01

event_note Nota de premsa

El Govern rep la Memòria anual de la Comissió Jurídica Assessora

  • El vicepresident Aragonès i la consellera Budó reben l’informe de mans del president d’aquest òrgan assessor, Albert Lamarca
  • La Comissió, que és l’òrgan assessor del Govern que vetlla per la legalitat de l’actuació de l’Administració de la Generalitat i dels ens locals, va emetre l’any passar 316 dictàmens.

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, han rebut avui, de mans del president de la Comissió Jurídica Assessora, Albert Lamarca, la Memòria anual d’aquest òrgan assessor del Govern.

En el decurs d’una reunió celebrada a la Sala Tàpies del Palau de la Generalitat, el president de la Comissió Jurídica ha detallat als membres del Govern l’activitat duta a terme durant l’any passat per aquest òrgan encarregat de vetllar per la legalitat de l’actuació de l’Administració de la Generalitat i dels ens locals de Catalunya.

La Memòria 2020 de la Comissió s’estructura en tres parts. En la primera part es dona compta de la composició i de l’activitat de l’òrgan. En la segona s’analitza la funció consultiva exercida l’any passat, durant el qual la Comissió va emetre 316 dictàmens. I en la tercera part del volum s’inclou una sèrie d’estudis elaborats per l’equip de juristes de la institució, els quals presenten i compendien la doctrina de la Comissió recollida en els dictàmens i que té un especial interès.

A l’acte de lliurament de la Memòria, a més del vicepresident i la consellera de la Presidència, hi han participat el secretari de Govern, Víctor Cullell, i la secretària general de la Comissió Jurídica Assessora, Cristina Figueras.

1  

Fitxers adjunts

PDF Memòria 2020

PDF Memòria 2020
PDF | 4426