Julio Díaz

INDÚSTRIA

Tremosa: "Tenim sobre la taula la decisió d'una gran multinacional d'invertir a Catalunya que podríem anunciar demà mateix si el govern espanyol concreta els fons europeus"

query_builder   7 maig 2021 10:22

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

Tremosa: "Tenim sobre la taula la decisió d'una gran multinacional d'invertir a Catalunya que podríem anunciar demà mateix si el govern espanyol concreta els fons europeus"

Julio Díaz
  • En una entrevista a Els Matins de TV3 el titular d’Empresa i Coneixement ha assegurat que “si el govern espanyol no concreta aquests ajuts correm el risc de perdre aquesta inversió”

  

  • Tremosa ha explicat que la multinacional “només vol invertir a Catalunya, a cap altre lloc de l’estat espanyol” i ha avançat que ja li han ensenyat diferents emplaçaments per a la planta de bateries

 

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa ha anunciat que “tenim sobre la taula la decisió d’una gran multinacional d’invertir a Catalunya en una planta de bateries que podríem anunciar demà mateix si el govern espanyol concreta els fons europeus”. En una entrevista a Els Matins de TV3 ha explicat que “la multinacional només vol invertir a Catalunya, a cap altre lloc d’Espanya” i ha avançat que ja li han ensenyat diferents emplaçaments.

“Fa temps que tenim el projecte sobre la taula i l'empresa està esperant el pronunciament de l'estat espanyol”, ha afirmat el conseller que ha assegurat que “agrairé públicament que el govern espanyol faci pública la decisió sobre la planta de bateries a Catalunya". En aquest sentit, Tremosa ha avançat que “si el ministeri dóna el seu vistiplau, podem anunciar el projecte demà mateix”.

El conseller ha explicat que "ens hem reunit amb grans multinacionals globals que volen instal·lar-se a Catalunya” i ha reconegut que “hem perdut inversions perquè el govern espanyol no concreta els fons europeus”. Davant d’aquesta situació, el titular d’Empresa i Coneixement a reiterat la seva petició al govern espanyol de “concretar els fons europeus o correm el risc de perdre aquesta i d’altres inversions”.

Durant l’entrevista el conseller ha indicat que els fons europeus “no van a despesa corrent, han d’anar a la transformació del teixit productiu”. Tremosa ha recordat que “hi ha 1.000 projectes a Catalunya sobre la taula i és el moment que el govern espanyol concreti els ajuts”.

 

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

 

2  

Imatges

Fotografia del conseller durant l'entrevista (Julio Díaz)

Fotografia del conseller durant l'entrevista (Julio Díaz) 2153

Fotografia del conseller durant l'entrevista (Julio Díaz)

Fotografia del conseller durant l'entrevista (Julio Díaz) 2357