guissona

Aprovat el desenvolupament d'un nou sector residencial i terciari a Guissona

query_builder   4 juny 2021 14:08

event_note Nota de premsa

Aprovat el desenvolupament d'un nou sector residencial i terciari a Guissona

  • Estendrà el nucli urbà fins al límit amb la carretera L-311 i s’hi construiran un màxim de 234 habitatges, a més d’equipaments sanitaris i assistencials
guissona

La Comissió territorial d’urbanisme de Lleida, presidida pel secretari de l’Agenda Urbana i Territori, Agustí Serra, ha donat llum verda avui al Pla parcial que impulsa l’Ajuntament de Guissona (Segarra) per desenvolupar un nou sector amb habitatges i equipaments.

 

El sector, que actualment acull camps agrícoles, ocupa 55.862 m2 de sòl entre la zona residencial de la Fonteta i la carretera L-311. El seu desenvolupament permetrà estendre el teixit urbà de Guissona fins al límit amb aquesta carretera. El Pla ordena el futur eixample de forma unitària, introduint criteris de sostenibilitat per fomentar l’estalvi energètic i minimitzar l’impacte ambiental.

 

Al centre del sector s’ubicaran els equipaments sanitaris i assistencials, i es conservarà la Torre Nova d’en Carlos, una torre de defensa del segle XVIII catalogada.

 

Pel que fa als habitatges, se’n podran construir un màxim de 234, tant lliures com protegits, en blocs plurifamiliars i una alçada màxima de planta baixa i dues plantes d’alçada.

 

 

La Comissió territorial d’urbanisme ha aprovar definitivament aquest Pla, però n’ha suspès la seva entrada en vigor fins que l’Ajuntament de Guissona presenti un text refós que incorpori algunes prescripcions tècniques.

1  

Imatges

Plànol

Plànol 258

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 608