FGC

La Molina inaugura la temporada d'estiu amb una àmplia oferta de turisme actiu als Pirineus per a tots els públics

query_builder   17 juny 2021 11:41

event_note Nota de premsa

La Molina inaugura la temporada d'estiu amb una àmplia oferta de turisme actiu als Pirineus per a tots els públics

  • Entre les principals novetats destaquen nous circuits de senderisme als voltants del Niu de l’Àliga, noves activitats a la zona del Telecabina Cadí-Moixeró i noves rutes en bicicleta de carretera, BTT o eBike
  • L’estació de la Cerdanya, pionera en matèria de la digitalització dels serveis, manté aquest estiu la venda anticipada de bitllets i forfets
FGC
El Bikepark de La Molina és el més gran de Catalunya.


La Molina començarà la temporada d’estiu aquest dissabte, dia 19 de juny, amb una àmplia oferta de turisme actiu als Pirineus a través de diverses activitats que van des dels esports d’aventura fins a les activitats més familiars. L’estació de la Cerdanya obrirà diàriament de manera ininterrompuda del 24 de juny al 12 de setembre. A partir d’aleshores, obrirà els caps de setmana, el pont de La Mercè (24-26 setembre) i, finalment, el cap de setmana del 2 i 3 d’octubre.

El Telecabina Cadí-Moixeró continua sent una activitat principal de l’àmplia oferta turística a l’aire lliure de la destinació de muntanya, un trajecte on es pot gaudir d’un viatge singular fins al refugi del Niu de l’Àliga, a 2.537 metres. Un cop allà, les persones visitants podran descobrir dos nous circuits de senderisme i interpretació: el circuit de la natura i el circuit de les mines, que s’han senyalitzat en col·laboració amb el Parc Natural Cadí-Moixeró. A més, també hi trobaran camins senyalitzats que porten al mirador sud, al de Puig d’Alp i al de Quatre Batlles.

Les persones amants de la bicicleta podran practicar descens, enduro, BTT i MTB al Bikepark de La Molina, el més gran de Catalunya, que compta amb 13 circuits de descens, un circuit de Cross Country i un Wood Park. També podran pujar fins al Niu de l’Àliga per gaudir de les vistes deixant la bicicleta a l’estació intermèdia del telecabina. A més, disposaran de noves rutes en bicicleta de carretera, BTT o eBike i comptaran amb un nou punt de recàrrega de bicicletes elèctriques a la zona del Restaurant El Bosc.

També estarà en funcionament el Telecadira Cap de Comella (els caps de setmana de juliol, diàriament durant el mes d’agost i els dos primers caps de setmana de setembre), els serveis de restauració d’Alabaus, el Niu de l’Àliga i El Bosc i les activitats del Parc d’Aventura als Arbres, el circuit d’interpretació de la fauna i el tubbing, entre d’altres.  

Enguany, a més, s’han habilitat noves activitats a la zona del Telecabina Cadí-Moixeró entre les quals destaquen el mountainboard (taules d’skate de muntanya), el bumper ball (paraxocs de bombolla) o l’slackline (cinta que es tensa entre dos punts fixes). A més, les persones que ho vulguin també podran realitzar un curset d’utilització de brúixola, mapa i nocions de GPS.

Dins el marc de l’estratègia de digitalització d’FGC Turisme, es manté per a aquesta temporada el sistema de venda anticipada en línia que permetrà a les persones visitants adquirir forfets per al Bikepark o el telecadira i forfets o bitllets per al telecabina.

Més informació i selecció de fotografies de recurs a: https://www.turismefgc.cat/material-multimedia-fgc-turisme/

1  

Imatges

Foto

Foto 395

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 384