Cartell línia bus Vall-llobrega-Palamós

Nou servei de bus entre Vall-llobrega i Palamós

query_builder   27 juny 2021 09:35

event_note Nota de premsa

Nou servei de bus entre Vall-llobrega i Palamós

  • A partir de dilluns, 28 de juny, es posa en marxa aquest nou servei de transport públic per carretera que incorpora 6 expedicions d’anada i 6 de tornada
Cartell línia bus Vall-llobrega-Palamós

Un nou servei de bus connectarà els municipis veïns del Baix Empordà: Vall-llobrega i Palamós a partir de demà, dilluns 28 de juny.

 

El nou servei, operat per Moventis Sarfa, estarà format per 6 expedicions d’anada i 6 de tornada, tots els dies de la setmana, durant el mesos de juliol i agost. La resta de l’any, el servei funcionarà els dies laborables però amb la mateixa freqüència. El bus compta amb 7 parades, 2 a Vall-llobrega i 5 a Palamós.

 

El Departament de la Vicepresidència, i de Polítiques Digitals i Territori, ha acordat aquesta nova línia 76 amb el consistori de Vall-llobrega perquè els veïns i veïnes disposin d’una comunicació directa des del municipi amb Palamós i, en especial, amb l’hospital de Palamós, el seu centre sanitari de referència. L’autobús també farà parada a la Piscina Mancomunada, l’Oficina de Turisme, Correus i el Mercat Municipal, uns punts també d’interès per la ciutadania.

 

El servei s’opera amb un vehicle adaptat per a persones amb mobilitat reduïda de 25 places i té un cost d’1,10€.

 

L’Ajuntament de Vall-Llobrega ofereix als veïns i veïnes de més de 65 anys i als joves d’entre 12 i 18 anys del municipi que puguin gaudir del servei de forma gratuïta realitzant una sol·licitud al consistori qui es farà càrrec de les despeses generades per aquest concepte.

 

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques digitals i Territori financia la prestació d’aquest servei en el marc de les mesures per potenciar la xarxa de transport públic i garantir que tots els municipis disposin de comunicació amb els seus centres sanitaris de referència i d’altres serveis essencials.

Horaris bus Vall-llobrega-Palamós

2  

Fitxers adjunts

Fulletó bus

Fulletó bus
PDF | 138

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 599