DGC

President Aragonès: "Només sortirem de la crisi pensant en col·lectiu"

query_builder   30 juny 2021 21:31

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "Només sortirem de la crisi pensant en col·lectiu"

  • El cap de l’Executiu encapçala la cloenda de les assembles de fusió de les cooperatives Som i Abacus
DGC

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha afirmat aquest vespre que “només sortirem de la crisi pensant en col·lectiu” durant l’acte de cloenda de les assembles de fusió de les cooperatives Som i Abacus, una unió que és “una excel·lent notícia pel país a nivell empresarial, cultural i educatiu”. Tal i com ha explicat, “una de les lliçons de la pandèmia que hauríem de no d’oblidar és  que quan tot trontollava el que va aguantar la societat és allò comú, cooperatiu i compartit”

El president Aragonès ha celebrat durant la seva intervenció aquest procés de fusió perquè “si volem ser competitius en una economia globalitzada necessitem projectes empresarials que augmentin d’escala i volum perquè és l’única manera de ser més intensius en valor i transformació”. El cap de l’Executiu ha afirmat que la nova cooperativa que comença a caminar avui comptarà amb el suport del Govern “com totes les iniciatives que vagin en l’àmbit de fomentar una economia centrada en les persones”.

En paraules del president de la Generalitat, “necessitem iniciatives empresarials en el marc de l’economia social que potenciïn la cultura del nostre país” i que “ens permetin tenir projectes arrelats a la societat però que expressin la visió dels món que tenim”. “La nostra cultura podrà avançar si té institucions fortes en àmbit cultural”, ha sentenciat.

Per part del Govern, també hi han assistit a l’acte el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent; així com el secretari de Treball de la Generalitat de Catalunya, Enric Vinaixa, i el director general d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives de la Generalitat de Catalunya, Josep Vidal.