m4Social

La secretària d'Afers Socials i Famílies participa en una nova edició del m4Social

query_builder   1 juliol 2021 18:31

event_note Nota de premsa

La secretària d'Afers Socials i Famílies participa en una nova edició del m4Social

Anna Figueras remarca la necessitat de connectar l’acció social i la innovació tecnològica per a millorar els serveis a les persones

m4social

La secretària d’Afers Socials i Famílies, Anna Figueras, ha participat aquest migdia al m4Social, en el marc del Mobile World Congress 2021. Aquest projecte de la Taula Tercer Sector, que rep el suport del Departament de Drets Socials, vol liderar la transformació digital de les entitats del Tercer Sector, així com incidir en la generació d’un ecosistema d’innovació en l’àmbit social.

En el decurs de la seva intervenció, Figueras ha destacat que "situar el Tercer Sector dins el MWC és situar les persones i els serveis socials al centre de la digitalització i la innovació, imprescindibles per millorar els serveis a les persones".

La secretària ha insistit també en la necessitat de seguir innovant i aplicant respostes tecnològiques que permetin apropar serveis, agilitzar, desburocratitzar i compartir informació. “En l’àmbit social també estem obligats a avançar de la mà de la tecnologia, per tal de poder donar el bon servei que en l’actualitat requereixen les persones i, en aquesta tasca, el m4Social és un referent i un impuls per transformar la prestació de serveis socials”, ha remarcat.

L’edició d’enguany del m4Social tracta la transformació digital al tercer sector i s’hi ha presentat diversos projectes de digitalització desenvolupats per organitzacions socials com Fundesplai, Associació Benestar i Desenvolupament, Suara Cooperativa i CET Terres de l’Ebre.