Incendi Sant Esteve Sesrovires

Els Bombers de la Generalitat donen per controlat l'incendi forestal de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat) - Actualització

query_builder   1 juliol 2021 21:29

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat donen per controlat l'incendi forestal de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat) - Actualització

  • Preventivament, s’han desallotjat unes 18 persones d’una masia
  • Segons el cos d’Agents Rurals, l’incendi ha afectat unes 23,10 hectàrees de vegetació

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat, al voltant de les 21.00 hores d’aquest vespre l’incendi de vegetació de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat), ja estabilitzat des de les 18.00 hores de la tarda, un cop han pogut acabar de tancar el 20% de perímetre de la zona del cap.

Segons el cos d’Agents Rurals l’incendi ha afectat una superfície de 23,10 Ha, de les quals 8,63 Ha de terreny forestal, 14,16 Ha de terreny agrícola i 0,32 Ha de sòl urbà.

En el dispositiu d’extinció continuen treballant una vintena de dotacions terrestres, entre les quals hi ha unitats del GRAF (Grup d’Actuacions Especials) i  de la unitat sanitaritzada del GROS (Grup Operatiu de Suport).

També treballen a la zona 7 vehicles de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de la zona, efectius del cos d’Agents Rurals, dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local.

Preventivament, s’havien desallotjat unes 18 persones d’una masia propera a la carretera B-224, les quals estaven acollides al casal de la Gent Gran de Sant Esteve Sesrovires.

Segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha desplaçat 7 unitats a la zona, han donat assistència a 4 persones per inhalació lleu de fum, sense que hagi calgut evacuar-les.

La carretera B-224, que havia estat tallada a causa de l’incendi, cap a les 20.00 hores ja s’ha obert en els dos sentits de la marxa, segons el Servei Català de Trànsit (SCT).