Sant Cugat

El conseller Gonzàlez-Cambray es reuneix amb les direccions dels centres educatius de Sant Cugat

query_builder   2 juliol 2021 14:22

event_note Nota de premsa

El conseller Gonzàlez-Cambray es reuneix amb les direccions dels centres educatius de Sant Cugat

  • Gonzàlez-Cambray: “Comencem el nostre mandat escoltant a tothom, per això fem aquestes trobades i hem posat en marxa un procés participatiu per demanar l’opinió i les necessitats de tots els docents i els centres”

 

  • El titular d’Educació ha estat aquest matí a Rubí i a Sant Cugat del Vallès, on ha visitat l’Institut La Serreta de Rubí i ha assistit a la presentació del projecte executiu de l'Escola La Mirada de Sant Cugat
Trobada Sant Cugat

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, s’ha reunit avui amb les direccions d’una quarantena de centres educatius de Sant Cugat del Vallès, per conèixer-ne de primera mà el funcionament i les necessitats. Ho fa fet a l’Escola Joan Maragall de la població, acompanyat de la secretària de Transformació Educativa, Núria Mora, després d’assistir a la presentació del projecte executiu de l'Escola La Mirada de Sant Cugat. Prèviament, Gonzàlez-Cambray ha estat a  Rubí, on ha visitat l’Institut La Serreta. També hi ha estat presents la sotsdirectora general de Funció Directiva i Lideratge Pedagògic,  Laura Alegre, i la directora dels Serveis Territorials d’Educació al Vallès Occidental, Maite Fons.

 

Al migdia ha tingut lloc la trobada de fi de curs 2020-2021 amb les direccions dels centres de Sant Cugat del Vallès. El conseller d’Educació ha explicat als directors i directores que “els canvis en el sistema educatiu que ens proposem tirar endavant des del Departament els volem fer amb els centres i des dels centres”. En aquest sentit, ha afegit que “creiem en els lideratges compartits, comencem el nostre mandat escoltant a tothom, per això fem aquestes trobades i hem posat en marxa un procés participatiu per demanar l’opinió i les necessitats de tots els docents i els centres”.

 


Projecte de l’Escola La Mirada

Sant Cugat

 

 

Prèviament, el titular d’Educació ha visitat l’Ajuntament de Sant Cugat, on ha mantingut una reunió amb la seva alcaldessa, Mireia Ingla, i  després ha assistit a la presentació del projecte executiu de l'Escola La Mirada. Gonzàlez-Cambray ha ressaltat que “el projecte de la Mirada és una oferta pública molt esperada a la ciutat, al barri de  Volpelleres i que significarà un increment d'aquesta oferta pública a Sant Cugat”. Ha concretat que el centre estarà construït de cara al curs 2023-2024.

 

El conseller Gonzàlez-Cambray ha remarcat també que “estem davant d'un projecte que el que fa és una mirada pedagògica, una mirada transformadora del que volem que passi dins les aules i una mirada també d'equitat i d'igualtat d'oportunitats”.


Visita a Rubí

Institut La Serreta

 

 

El conseller d’Educació a les nou del matí ha visitat l’Ajuntament de Rubí, on s’ha trobat amb la seva alcaldessa, Anna María Martínez, per tractar les principals qüestions en matèria educativa de la ciutat. Posteriorment, s’ha traslladat a  l’Institut La Serreta de la població i ha mantingut una trobada amb el seu equip directiu, encapçalat per la directora del centre, Montserrat Vendrell.

 

 

 

2 de juliol de 2021