Controlat l'incendi forestal de Castellví de Rosanes-Martorell

query_builder   15 juliol 2021 21:46

event_note Nota de premsa

Controlat l'incendi forestal de Castellví de Rosanes-Martorell

  • S’està treballant en un altre incendi, al fons d’un barranc al terme municipal de Móra d’Ebre

 Els Bombers de la Generalitat han controlat a les 21.40h l’incendi forestal de Castellví de Rosanes- Martorell, que va començar el passat dimarts a primera hora de la tarda. Al llarg del dia d’avui, els Bombers han estat repassant tota la superfície cremada, amb 36 dotacions terrestres i 2 mitjans aeris. Hi ha hagut algunes represes, que han estat ràpidament controlades pels Bombers. Ara que ja han passat les hores de més calor de la jornada, els Bombers continuen remullant tota l’àrea, amb 21 dotacions terrestres. I ho continuaran fent fins a l’extinció del foc.

Ara, però, els Bombers treballen en un altre incendi de vegetació; en aquest cas al fons d’un barranc a la vall de Lladres, a Móra d’Ebre. És una zona totalment allunyada de població. L’avís ha arribat a les 19.59h i ha fet activar 17 vehicles i 7 mitjans aeris. El flanc dret no creix i està podent ser contingut per la tasca dels Bombers, que es concentren especialment en el flanc esquerre.

Al llarg de la jornada d’avui els Bombers han treballat en altres incendis de vegetació, com ara als marges de l’AP-7, a Santa Perpètua de Mogoda (avís 17.40h), on han cremat 3 hectàrees de rostoll i una de canyes més una petita zona amb vegetació de ribera. Ara mateix remullen tota la zona cremada 8 dotacions terrestres. A Aguilar de Segarra (avís 19.25h) també s’ha treballat en un altre incendique ha acabat morint en un camp totalment llaurat. El foc ha afectat una superfície de 0,36 Has de vegetació als marges de la carretera N-141b, a l’alçada del quilòmetre 23. I a Sant Feliu de Guíxols (avís 15.10h) han cremat 8500 metres quadrats de vegetació al mas Trempat. Ara remullen la zona 7 dotacions terrestres, repassant algunes represes i punts calents.

Cerdanyola del Vallès, 15 de juliol de 2021

21.45 hores