Incendi indústria

Els Bombers de la Generalitat treballen en l'extinció d'un incendi d'unes naus a Montblanc (Conca de Barberà)

query_builder   27 juliol 2021 08:26

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat treballen en l'extinció d'un incendi d'unes naus a Montblanc (Conca de Barberà)

  • Ha cremat totalment un magatzem de pastisseria i ha afectat les 2 naus contigües, un d’elles, un basar i l'altra, una fusteria afectada totalment

Els Bombers de la Generalitat treballen des d’aquesta matinada en l’extinció d’un incendi de tres naus a l’avinguda de Lluís Companys de Montblanc que, a hores d’ara, ja està controlat.

L’incendi, del qual es va rebre l’avís a les 23.41 hores d’ahir, estava desenvolupat a un magatzem de pastisseria, d’uns 1.000 m2, i es va propagar ràpidament cap a les naus contigües amb què comparteix paret mitgera. A una d’elles, amb dues plantes, hi havia una fusteria i un basar que han cremat totalment. I, a l’altra banda, un magatzem municipal que ha patit danys, però els Bombers n’han pogut salvar les oficines i un dipòsit de gasoil, així com els vehicles que s’hi guardaven traient-los a l’exterior. Les cobertes i les parets de la façana de les dues naus afectades han col·lapsat totalment.  

El Bombers de la Generalitat, que hi treballen amb 18 dotacions terrestres (entre els quals 9 vehicles d’aigua i 2 autoescales), ja han pogut contenir l’incendi i estan treballant per acabar d’extingir els punts actius que encara queden a l’interior. També han revisat les cobertes d’altres naus de la zona amb càmera tèrmica per descartar que no hi hagués caigut algun element incandescent que pogués generar un altre incendi.   

Al lloc, també han treballat efectius de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra que han fet el control dels accessos al polígon.

També s’han desplaçat unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) al lloc de l’incendi. Cal destacar que no hi ha hagut cap persona afectada.