Foto retirada vegetació invasora per reduir risc d'inundacions.

L'ACA convoca una nova línia d'ajuts de 2 MEUR per actuacions destinades a reduir el risc d'inundacions a tot Catalunya

query_builder   2 agost 2021 10:00

event_note Nota de premsa

L'ACA convoca una nova línia d'ajuts de 2 MEUR per actuacions destinades a reduir el risc d'inundacions a tot Catalunya

  • Es podran acollir les actuacions de protecció davant d’avingudes i els treballs de manteniment i conservació de lleres, totes elles en zona urbana, tant a les conques internes com a les intercomunitàries

 

  • Les despeses objecte de subvenció s'han d'haver dut a terme durant els anys 2019, 2020 i durant l'any 2021 fins el dia anterior a la publicació de la convocatòria al DOGC

 

  • El termini de presentació de sol·licituds serà de l’1 al 15 de setembre de 2021, ambdós inclosos
Actuacions de retirada de vegetació invasora (arxiu).
Actuacions de retirada de vegetació invasora (arxiu).

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha obert la convocatòria d’una nova línia d’ajuts per a minimitzar el risc d’inundacions a tot Catalunya. Amb una dotació de 2 milions d’euros, la presentació de sol·licituds es podrà dur a terme entre l’1 i el 15 de setembre de 2021 (ambdós inclosos).

En aquesta línia d’ajuts es podran podran acollir les actuacions destinades a minimitzar el risc d’inundacions en zona urbana, concretament les mesures de protecció i defensa davant d’avingudes i les actuacions de manteniment i conservació de lleres, tant a les conques internes com a les intercomunitàries.

Les despeses objecte d’aquesta subvenció s'han d'haver executat durant els anys 2019, 2020 i durant l'any 2021 fins el dia anterior a la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

1  

Imatges

Foto. Retirada de vegetació invasora (arxiu).

Foto. Retirada de vegetació invasora (arxiu). 411

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 227