CME

Dispositiu per desmantellar una gran concentració de persones i vehicles en un polígon industrial de Llinars del Vallès

query_builder   5 setembre 2021 15:25

event_note Nota de premsa

Dispositiu per desmantellar una gran concentració de persones i vehicles en un polígon industrial de Llinars del Vallès

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Granollers han realitzat un dispositiu a la matinada per desmantellar una gran concentració de persones i cotxes al Polígon industrial Llinars Parc del municipi de Llinars del Vallès.

Pels volts de la una de la matinada d’avui els agents han rebut diverses trucades que alertaven d’una gran concentració de persones i cotxes al Polígon Industrial Llinars Parc. Quan les patrulles han arribat al lloc han comprovat que hi havia centenars de cotxes i persones en actitud festiva. Algunes de les persones concentrades han rebut les patrulles policials amb molta hostilitat, els han llançat diversos objectes i han donat diverses puntades de peu als cotxes policials, fet que els ha causat diversos danys.

Arran d’aquests fets els agents han preparat un dispositiu policial amb unitats d’ordre públic i trànsit que han acordonat el perímetre del polígon per controlar la situació. S’han identificat 400 vehicles i s’han sancionat administrativament 52 sancions.

En aquest moment hi ha una investigació oberta i es revisaran totes les imatges disponibles amb l’objectiu d’identificar els presumptes autors dels danys als vehicles policials i dels aldarulls.