Marihuana Alcoletge

Un mosso d'esquadra resulta ferit durant el desmantellament de vuit plantacions de marihuana al Segrià

query_builder   8 setembre 2021 12:06

event_note Nota de premsa

Un mosso d'esquadra resulta ferit durant el desmantellament de vuit plantacions de marihuana al Segrià

· Els responsables de la plantació havien instal·lat sis paranys preparats per disparar cartutxos, un parany mecànic amb punxes i videocàmeres

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra han desmantellat aquest matí cinc plantacions de marihuana ubicades a la partida de Grenyana, dins del terme municipal d'Alcoletge (Segrià).

La investigació es va iniciar fa dues setmanes durant un patrullatge preventiu per l'horta del Segrià on una dotació policial va detectar diverses plantacions. A més, van comprovar que a la zona hi havia una tenda de campanya on presumptament pernoctaven els vigilants de les plantes.

Aquest matí s'ha realitzat un dispositiu i quan inspeccionaven la tenda de campanya, que en aquell moment era buida, s'ha activat un parany de fabricació casolana preparat per disparar cartutxos i ha ferit al bessó un mosso d'esquadra. Immediatament, s'ha traslladat el mosso ferit a l'Hospital Arnau de Vilanova i posteriorment ha estat derivat a un centre mèdic de Barcelona.

Tot seguit, s’han activat els serveis especialitzats en desactivació d’artefactes (TEDAX) per tal d’inspeccionar amb seguretat tota la zona.

Durant l’operatiu s'han localitzat vuit camps amb plantes de marihuana, cinc paranys més amb cartutxos, similars al que ha ferit al mosso, un parany mecànic amb punxes i videocàmeres amb gravació per detecció de moviment.

La investigació continua oberta per tal d’identificar els responsables d’aquests fets.

Àrea de Comunicació
Lleida, 8 de setembre de 2021

4  

Imatges

Foto parany

Foto parany 1048

Foto parany 1

Foto parany 1 869

Foto parany mecanic 1

Foto parany mecanic 1 1865

Part marihuana intervinguda

Part marihuana intervinguda 1220