underground

Roda de premsa dimecres dia 15 a les 11h, a la sala d'actes del Palau Robert

Presentació del catàleg Underground i Contracultura a la Catalunya dels 70

query_builder   13 setembre 2021 12:19

event_note Nota de premsa

Roda de premsa dimecres dia 15 a les 11h, a la sala d'actes del Palau Robert

Presentació del catàleg Underground i Contracultura a la Catalunya dels 70

Dimecres dia 15, a les 11h i a la sala d’actes del Palau Robert, tindrà lloc la presentació a la premsa de la publicació Underground i Contracultura a la Catalunya dels 70, catàleg ampliat de l’exposició del mateix nom, editat per Terranova per encàrrec de la Direcció General de Difusió de la Generalitat de Catalunya.

underground

Donarà la benvinguda la subdirectora general de Difusió, Elisabeth Abad, i hi participaran els autors principals, Pepe Ribas i Canti Casanovas, acompanyats d’algunes de les  persones que hi han col·laborat: Juanjo Fernández, Ana María Briongos i el dissenyador de l’obra, Juan Antonio Álvarez.

La publicació, un llibre de gran format de més de 400 pàgines profusament il·lustrades amb materials inèdits, i que compta amb col·laboracions exclusives de Vicenç Altaió, Sara de Azcárate, Jordi Batiste, Juan Bufill, Ana Maria Briongos, David Castillo, Paco Fanés, Antoni García Porta, Xefo Guasch, J.M. Martí Font, Nazario Luque, Fernando Mir i Santiago Vilanova, serà lliurada als mitjans acreditats.

A les 18h, al Jardí del Palau, se’n farà una presentació pública, amb els mateixos Pepe Ribas i Canti Casanovas, i la conducció de l’activista cultural Vicenç Altaió.

Els mitjans interessats en assistir a la roda de premsa i/o a l’acte de presentació de la tarda han de registrar-se a sandra.iglesias@gencat.cat o bé a mporter@gencat.cat.