Els Mossos d'Esquadra detenen dos homes per robar a l'interior de 10 vehicles a Esparreguera

query_builder   19 setembre 2021 10:01

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra detenen dos homes per robar a l'interior de 10 vehicles a Esparreguera

     . Gràcies a la informació facilitada pels testimonis i les gestions d’investigació conjuntament amb la Policia Local d’Esparreguera, els agents van aconseguir identificar els autors dels robatoris.

.     Els agents van observar que tots els fets delictius tenien el mateix modus operandi i en carrers molt propers

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir, el dimecres 15 de setembre, dos homes de nacionalitat marroquina, de 29 i 40 anys i veïns d’Esparreguera com a presumptes autors de deu delictes de robatori a interior de vehicle.

La investigació es va iniciar a finals del mes d’agost quan els investigadors van tenir coneixement de diversos robatoris a interior de vehicle, en només dos dies, al municipi d’Esparreguera.

Els agents van observar que tots els fets delictius tenien el mateix modus operandi i en carrers molt propers. Els autors sempre trencaven el vidre d’una de les finestres amb la intenció d’endur-se els objectes del seu interior i peces del propi vehicle com ara la ràdio.

Posteriorment, a començaments del mes de setembre, els agents van tenir coneixement de més robatoris amb el mateix modus operandi i a la mateixa zona.

Gràcies a la informació facilitada pels testimonis i les gestions d’investigació conjuntament amb la Policia Local d’Esparreguera, els agents van aconseguir identificar els autors dels robatoris, dos homes veïns del municipi.

Finalment, els investigadors van detenir els dos homes investigats com a presumptes autors d’un total de deu robatoris amb força a interior de vehicle.

Els arrestats, amb un total de 13 antecedents policials anteriors, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Àrea de Comunicació
Sant Feliu de Llobregat, 19 de setembre de 2021