Es constitueix la taula d'equiparació del Transport Sanitari de Catalunya

query_builder   22 setembre 2021 17:40

event_note Nota de premsa

Es constitueix la taula d'equiparació del Transport Sanitari de Catalunya

_

La Taula té com a funció elaborar un pla per equiparar progressivament les condicions laborals del personal del Transport Sanitari a les del personal del Sistema d’Emergències Mèdiques. Està composada per quatre grups de treball: el Departament de Salut, els grups parlamentaris, els representants sindicals i la patronal del Transport Sanitari (ACEA).

La Generalitat té la voluntat de treballar per revisar les condicions tant laborals com salarials dels professionals, per tal de donar un bon servei a la ciutadania i garantir-ne la seva qualitat. En aquesta primera reunió, s’han creat tres grups de treball i s’ha elaborat un calendari.  

En aquesta primera reunió, presidida per la Secretària General del Departament de Salut, Meritxell Masó, hi han assistit el sotsdirector del CatSalut, Ivan Planas; el gerent del SEM Jaume Estany i l’adjunt a gerència del SEM, Xavier Rodríguez; la cap de la Oficina de Relacions Institucionals de Salut, Núria Ribas; les diputades i diputats Assumpta Escarp (PSC), Alba Camps (ERC), Jordi Fàbrega (Junts), Laia Estrada (CUP), David Cid (ECP); el director de la patronal Dídac Martinez (ACEA); i els representants dels sindicats Jordi Venanci (CCOO), Javier Porta (UGT), Walter Álvarez (USOC), Juan Antonio López (Sindi.cat).