Oberta la inscripció per a la jornada sobre l'aprenentatge de la llengua en tots els territoris de parla catalana

query_builder   28 setembre 2021 13:58

event_note Nota de premsa

Oberta la inscripció per a la jornada sobre l'aprenentatge de la llengua en tots els territoris de parla catalana

  • L’acte se celebrarà el 22 d’octubre a l’Ateneu Barcelonès i es podrà seguir en línia
  • Obrirà l’acte la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, acompanyada de representants de Política Lingüística dels territoris de parla catalana i el clourà Francesc-Xavier Vila, secretari de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya

La Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya obre la inscripció per a la “VIII Jornada de Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana. L’aprenentatge del català: de l’aula als entorns d’ús”, que tindrà lloc a l’Ateneu Barcelonès i es podrà seguir en línia el divendres 22 d’octubre.

Obrirà la jornada la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, acompanyada de representants de Política Lingüística dels diversos territoris on es parla català. Al llarg del matí s’abordaran experiències d’aprenentatge del català orientades a l’ús, tant les impulsades pel Consorci per a la Normalització Lingüística com d’altres d’àmbit més general i d’altres territoris de parla catalana. També s’hi exposarà el projecte Euskaraldia que es porta a terme al País Basc des de fa tres anys. Tancarà l’acte el secretari de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, Francesc-Xavier Vila. Ja es pot consultar el programa provisional i inscriure’s a través d’aquest formulari.

llengua.gencat.cat/jornada-lis