Recerca Lluçà

Localitzat, sense vida, l'home de 94 anys que es buscava a Lluçà (Osona)

query_builder   11 octubre 2021 11:43

event_note Nota de premsa

Localitzat, sense vida, l'home de 94 anys que es buscava a Lluçà (Osona)

Recerca Lluçà

Aquest matí, pels volts de dos quarts de deu, ha estat localitzat el cos, sense vida, de l’home de 94 anys que es buscava des de divendres a la població de Santa Eulàlia de Puig-oriol, al terme municipal de Lluçà.

Persones voluntàries l’han trobat aproximadament a un quilòmetre i mig, al nord-oest de la població, a prop del Pantà de Santa Eulàlia.

Des de l’avís de la recerca, el passat divendres a la nit, a les 22.08 hores, els Bombers de la Generalitat han establert un dispositiu de recerca molt ampli amb diverses dotacions terrestres, efectius dels GRAE (Grup d’Actuacions Especials) subaquàtics i de muntanya, per terra i aire amb l’helicòpter de rescat, binomis amb guia i gos de rastreig del GRCR (Grup Caní de Recerca), la unitat sanitaritzada del GROS (Grup Operatiu de Suport) amb sanitari del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques), els EPAF (Equips de Prevenció Activa Forestal) i la unitat de comandament.

A més també hi han participat Mossos d’Esquadra, amb la Unitat de Muntanya, la Unitat Canina i dotacions de Seguretat Ciutadana, el Sistema d’Emergències Mèdiques que hi ha desplaçat ambulància i l’equip de psicòlegs, i persones voluntàries.

Durant aquests dies els Bombers han coordinat aquest dispositiu establint grups de treball per sectors. Així, a més de sobrevolar la zona amb l’helicòpter, s’ha fet recerca intensiva i extensiva per terra en un radi de més d’un quilòmetre des de Santa Eulàlia de Puig-oriol i s’ha buscat el rastre per la zona del poble, s’ha recercat per camins, zona forestal, urbanitzacions, basses, rierols i gorgs.