Màgia-VXL

El Voluntariat per la llengua incorpora noves eines digitals per facilitar la conversa de les parelles lingüístiques

query_builder   15 octubre 2021 16:00

event_note Nota de premsa

El Voluntariat per la llengua incorpora noves eines digitals per facilitar la conversa de les parelles lingüístiques

  • Tres nous “Fils de conversa” promouran la interacció lingüística entre els participants al programa
  • La campanya promocional “Quan parles fas màgia” torna a televisió
  • Més de 10.000 persones han visitat l’exposició itinerant del Voluntariat
Màgia VXL

La Secretaria de Política Lingüística ha publicat avui tres noves unitats de Fils de conversa per facilitar la conversa de les parelles lingüístiques. Es tracta d’un recurs digital per promoure la interacció i la conversa a través de vídeos, àudios i jocs. Hi ha cinc unitats disponibles i, cada final de mes, se’n publicarà una de nova fins a completar les 10 unitats de què consta aquest material interactiu.

Fils de conversa és accessible gratuïtament des de qualsevol dispositiu mòbil i està disponible per a tothom qui vulgui aprendre i practicar el català i també per a professors de català per a adults.


La campanya “Quan parles fas màgia” torna a la televisió

La campanya “Quan parles fas màgia” del Voluntariat per la llengua (VxL) torna a TV3, canal 3/24 i canal 33 des d’avui i fins el 21 d’octubre. Els espots que s’emetran animen els espectadors a participar en el Voluntariat per la llengua per facilitar als aprenents la pràctica de la llengua a través de la conversa en català. Aquest programa de la Secretaria de Política Lingüística és gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística.

La campanya “Quan parles fas màgia” va iniciar-se la tardor del 2020 amb una exposició que ja han visitat més de 10.000 persones. L’exposició es presenta en doble modalitat per facilitar-ne la itinerància: en format lona ha estat exposada en 61 poblacions des del novembre del 2020 i està programada per 30 poblacions fins al 2022. L’exposició de fusta ha estat a 3 poblacions des del desembre del 2020 i està previst que visiti dues poblacions més durant el 2022.