Visita del DST d'Economia i Hisenda, Sergi Baulida, a Grup Darnés

El nou director dels Serveis Territorials d'Economia i Hisenda, Sergi Baulida, comença els contactes amb les empreses del territori

query_builder   18 octubre 2021 20:28

event_note Nota de premsa

El nou director dels Serveis Territorials d'Economia i Hisenda, Sergi Baulida, comença els contactes amb les empreses del territori

Visita del DST d'Economia i Hisenda, Sergi Baulida, a Grup Darnés

Sergi Baulida és el nou director dels Serveis Territorials d’Economia i Hisenda a Girona. Amb el seu nomenament es va completar l’equip que forma el Consell de Direcció de la delegació del Govern a Girona.

Una de les prioritats del director territorial és la de trepitjar el territori, per aquest motiu ha començat una ronda de visites a empreses i institucions de comarques gironines.

Algunes de les empreses que ha visitat són Plásticos González SA de Vidreres, Francisco Oller de Cassà de la Selva, la benzinera Petrem de Santa Llogaia d’Àlguema, Panini i el Grup Darnés de Torroella de Montgrí, Construccions Rubau i Costa Brava Mediterranean Foods a Riudellots de la Selva. La voluntat de les trobades ha estat la de conèixer els projectes de futur en els que estan treballant les empreses i que col·laboren en impulsar l’economia de la demarcació.

A banda d’empreses Baulida també ha visitat alguns ajuntaments, com el de Palamós, on es va reunir amb l’alcalde, Lluís Puig; el de Serra de Daró on es va reunir amb l’alcaldessa, Glòria Marull o el d’Olot on l’ha rebut l’alcalde, Josep Berga.

També s’ha reunit amb la directora de Fira de Girona, Coralí Cunyat.

 

Sergi Baulida Saiz, director dels Serveis Territorials d’Economia i Hisenda a Girona

És llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses i Màster MBA per ESADE. També té un Màster International Management de la Kennan Flagger Business School de la University of North Carolina i un Màster Noves Tecnologies de la Informació aplicades a l'administració pública local per la Universitat Politècnica de Catalunya.

Pel que fa a la trajectòria professional, Baulida té experiència en el món local i també en l’empresarial.

En relació amb l’administració local va ser gerent/assessor de Govern de l’Ajuntament de Vidreres del 2015 al 2021. Gerent/assessor econòmic de l’Ajuntament d’Amer entre el 2012 i el 2017. Del 2008 al 2011 va ser gerent de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, consistori on també va ser interventor municipal entre els anys 2004 i 2008. És funcionari de carrera amb plaça de Tècnic d’Administració General (TAG) des del 2006.

Com a càrrec electe va ser regidor de l'ajuntament de Cassà de la Selva entre el 1999 i el 2013, i conseller comarcal d'Ensenyament del Gironès entre el 2007 i el 2013.

Quant a l’àmbit de l’empresa privada va ser executiu de comptes a IP Mulimedia – Grupo Anaya  entre el 1996 i el 1998, i adjunt al gerent a Bellsolà SA entre els anys 1998 i 2004.

3  

Imatges

Visita del DST d'Economia i Hisenda, Sergi Baulida, a Grup Darnés

Visita del DST d'Economia i Hisenda, Sergi Baulida, a Grup Darnés 306

Visita del DST d'Economia i Hisenda, Sergi Baulida, a l'ajuntament d'Olot

Visita del DST d'Economia i Hisenda, Sergi Baulida, a l'ajuntament d'Olot 572

Visita del DST d'Economia i Hisenda, Sergi Baulida, a Fira de Girona

Visita del DST d'Economia i Hisenda, Sergi Baulida, a Fira de Girona 558