Ubicació dels terrenys que acolliran l'ampliació de Peixos Ros.

Territori facilita l'ampliació d'una empresa pesquera a Blanes

query_builder   27 octubre 2021 18:13

event_note Nota de premsa

Territori facilita l'ampliació d'una empresa pesquera a Blanes

  • La Comissió territorial d’urbanisme de Girona aprova la delimitació d’un nou sector industrial a la zona de l’Horta d’en Beia, a tocar de les instal·lacions actuals de l’empresa Peixos Ros
Ubicació dels terrenys que acolliran l'ampliació de Peixos Ros.
Ubicació dels terrenys que acolliran l'ampliació de Peixos Ros.

La Comissió territorial d’urbanisme de Girona, presidida pel director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, ha donat avui el darrer vistiplau al planejament que farà possible l’ampliació de l’empresa Peixos Ros de Blanes, just a tocar de les seves instal·lacions actuals, donant suport així a l’activitat econòmica al municipi. La companyia es dedica a la preparació i comercialització de peix.

Els nous terrenys se situen al nord est del nucli urbà, just sobre la carretera GI-682, i abasten una superfície de 21.946 m2. El Pla parcial aprovat hi preveu un sostre edificable privat de 9.144 m2, distribuït en planta baixa i una planta d’alçada, que es podrà incrementar si cal implantar algun tipus de procés industrial singular que necessiti de més alçada.

Els usos que s’hi permetran són d’indústria, magatzem i logística, de forma majoritària. Complementàriament, s’hi podrà ubicar comerç, oficines i serveis vinculats a l’activitat de l’establiment, restauració lligada a la degustació dels productes de la pròpia empresa, aparcament, taller de vehicles, exposició i tallers formatius de la indústria del peix.

També s’aprofitarà per millorar la GI-682, tant com a accés a les noves instal·lacions com per als veïns de Mas Palou. Igualment, es donarà continuïtat al doble carril de la GI-628 davant les actuals instal·lacions de Peixos Ros i es millorarà l’accés als Tres Turons i al futur equipament públic previst a la zona.

La Comissió ja havia aprovat definitivament aquest Pla el passat mes de juliol, però va suspendre la seva entrada en vigor fins a la presentació d’un text refós que incorporés una sèrie de prescripcions tècniques. Un cop presentat, la Comissió li ha donat conformitat avui, finalitzant la seva tramitació.

 

1  

Imatges

Imatge

Imatge 382

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 263