.

Consellera Ciuró: "A final d'any presentarem el projecte de consolidació i rehabilitació del Poble Vell de Corbera d'Ebre"

query_builder   27 octubre 2021 18:25

event_note Nota de premsa

Consellera Ciuró: "A final d'any presentarem el projecte de consolidació i rehabilitació del Poble Vell de Corbera d'Ebre"

• La titular de Justícia, Lourdes Ciuró, ha visitat l'espai del Poble Vell de Corbera d'Ebre, destruït durant la batalla de l'Ebre a la Guerra Civil espanyola
.
La consellera Ciuró ha visitat aquest migdia el Poble Vell de Corbera d'Ebre i ha aprofitat per anunciar que a final de 2021 es presentarà el projecte de consolidació i rehabilitació de l'espai. En paraules de la consellera, "Corbera d'Ebre és el punt de partida per explicar a totes les generacions què va passar i des de la conselleria estem plenament compromesos en seguir fent aquelles tasques que serveixin per a la consolidació i manteniment d'aquest espai".
Ciuró ha destacat la importància de dur a terme el projecte, ja que "Corbera d'Ebre és el punt de partida de l'explicació de la barbàrie i les conseqüències nefastes de la Guerra Civil". En aquest sentit, Ciuró ha anunciat que "a final d'any presentarem el projecte de consolidació i rehabilitació del Poble Vell de Corbera d'Ebre". Està previst que el projecte comenci a executar-se a la primavera de 2022.

L'objectiu és, tal com ha apuntat la consellera, "conservar de la millor manera possible tots els espais patrimonials que hi ha arreu de Catalunya; que no caiguin amb el pas del temps i poder senyalitzar tot allò que sigui emblemàtic i d'interès".

Posteriorment, la consellera s'ha desplaçat fins al Centre d'Interpretació 115 dies, que forma part de la Xarxa d'Espais de Memòria de Catalunya i il·lustra els combats de la batalla de l'Ebre, per visitar les instal·lacions.

2  

Imatges

Consellera Ciuró al Poble Vell

Consellera Ciuró al Poble Vell 72

Consellera Ciuró al Centre d'Interpretació 115 dies

Consellera Ciuró al Centre d'Interpretació 115 dies 48